Powered By Blogger

fredag 31 maj 2013

En helt vanligt oglamorös fredagskväll hos oss


Helggräsänka, igen. Och fick med det ett infall av att vilja lyxa till det. Så jag knatar till Systemet för att handla på mig finvin. Men står där som ett fån, för det var så länge sedan sist, att jag rakt av glömt bort, inte kom ihåg, namnet på ett enda schysst vin. Så då fick jag istället gå på cool etikett och söt rosett. Hur de smakar har jag däremot ingen koll på för jag har visst glömt bort att korka upp. Har ju haft så mycket viktigt för mig… ;o) sådant som att ligga i sängen och klappa hund, som är gräsänka från sin syster, samtidigt som jag glott på tv och slurpat kaffe. 

Mest Cold case, en favortserie och mestadels kaffe som hunnit kallna. Och så har jag lustläst recept i Icatidningen som jag också fick med mig hem idag, lustläst och dregglat och av erfarenhet vetat att om jag någonsin kommer att göra ett enda av de där recepten så blir det fett kryss i taket. Jodå jag vill, kanske till och med kan men så var det ju det här med att minnas att göra det också… Fast jag kom ihåg att djuren ville ha käk, samma samma varje dag, tycker en smula synd om dem faktiskt, och så blev det ett mischmasch av rester och lite grillchips till mig själv

Och nu har jag precis hängt tvätt, tänt ljuslyktor bara för att jag älskar skenet av de som är i någonslags färgat glas, och kanske är det dags att korka upp en av de där vinarna nu. Jag tror minsann det är det… Så peace out från mig för idag!

2 kommentarer:

  1. Ganska bra fredagskväll det där - liknar min egen minus djur att klappa på :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Låter som en behaglig fredag tillsammans med de fyrbenta! Underbara bilder, framför allt på Ajax o Muffin katt!! Så måste jag bara tillägga.., jag gillar verkligen när Mr Make ryter ifrån här. Känns så himla bra han försvarar sin familj på det sätt han gör! Heder åt honom! Min älskade blir väldigt sällan arg eller ilsknar till, MEN om ngn går till angrepp mot mig eller vår lilla familj blir han ett lejon. Skönt veta ni, precis som vi står upp för varandra. Ibland när min älskade kommer hem med ngn konflikt på jobbet, så brukar jag säga. - Hälsa du skickar frugan på honom! Ha ha..lite kul samtidigt.
    Ha en skön lördag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera