Powered By Blogger

tisdag 7 maj 2013

En dag med klent födelsefirande, nytt nummer & vägran

En Muffin katt som fyllde 2 år men fick nöja sig med ett sparsamt firande för nu och en make som for iväg med sitt klotterteam för en veckas tatueringsmässa och frappedrickande i Athen. Bilden för dagen i min danska gatukonstkalender som var både söt, klockren och fick mig att dra ganska ordentligt på smilbanden, och påspädning i telefonboken då jag sprang på ett typ två decennier gammalt ex som det var lite skoj att återse. 
Ett sent praktikpass med ännu fler roliga möten och en efterföljande promenad som drog med sig lite skyltfönsterspanande på köpet, ett som förvånade eftersom det inte väckte ett enda habegär. Hundar som gjorde det mesta, som att försöka nita sig fast i asfalten, blänga med vägran i ögonen och gömma sig i buskar för att slippa gå inomhus igen. 
Ja det är bland annat lite sådant som har fyllt upp mina timmar denna dag. Som har varit en bra dag. Och det trots att jag inte haft någon vidare chans att toknjuta av det fantastiska sommarvädret som varit inkvarterat här. Fast eftersom jag har bestämt att det ska hålla i sig till november, minst... så kommer tid att finnas även till det lite när som framöver… God natt, hej & Peace out för idag!

4 kommentarer:

  1. Grattis till Muffin på 2-årsdagen! Och visst har det varit en bra dag! Har jobbat med dörren öppen på salongen hela dagen, så varmt och gött ute! Och den dör gatukalenderbilden var ju klockren:) Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till Muffin! Två år som gått jättefort ju.
    kramar

    SvaraRadera
  3. Fram till november låter utmärkt!
    Grattis Muffin; hur blev du så gammal så snabbt? ;)

    SvaraRadera
  4. Grattis till söta Muffin! Vår Elvira blir 2 år om knappt 2 månader. Vart tar tiden vägen..blir nervös bara på tanken Smulan blir 8 i augusti! Som har D-höfter, vilket ännu inte märks tack o lov men ändå..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera