Powered By Blogger

söndag 19 maj 2013

Fem Mollysar till provning


Bubbly top, lite almost black 1299:- 
Storlek 0. En klart positiv överraskning när jag fick på mig den i rätt storlek. Väldigt vid nertill i en större size. Supersöt bomullsblus om än genomskinlig på grund av hålmönstret. Absolut ett plagg att spana efter då det vankas readags.


Burnout tank, chalk 499:- 
Storlek 1. Supermjukt material och därmed kanonsköna att ha på sig. Otroligt fint mönster med rosor och fjärilar. Dock för mycket mönster för att funka på mig.


Poplin x-stitch s/s blouse, white 899:- 
Storlek 1. En klassiker som jag tycker är grymt fin på andra men vi har inte riktigt kommit överens vid tidigare provningar. Men denna gången blev det lite av revansch på den fronten för jag hade supergärna plockat den med mig hem om jag varit stadd vid lite bättre kassa. Den ultimata bomullsblusen att matcha med allt, i alla fall det mesta, och slita på intill döden.


Firestarter remix dress, multi 1299:- 
Storlek 0. Har varit nyfiken på att testa denna länge men inte fått chansen förrän nu. Och förstår verkligen draget efter den, otroligt lätt och sval i kvaliteten, superfina mönster att bli glad av och en trotjänare i vått och torrt, liksom. Dock något för vid nertill för min smak men man ska ju aldrig säga aldrig… :o)


Hurray jean jacket, washed indigo 1899:- 
Storlek 0. Jag var lite tvungen, inspirerad av hur sjukt snygg Sanna är i den, fast jag satt mig för att jag inte skulle. För inom mig visste jag att om denna hamnade på min kropp så skulle jag inte vilja ta av den igen. Så där hade plånboken tur att jag hellre skulle vilja ha en 1:a, för att kunna bära en tjockare tröja under. 

Det var alles som fick haka med till provning den här gången. Och så måste jag ställa den obligatoriska frågan, vad tycker ni? Hissar? Dissar?... Tjing för nu!

15 kommentarer:

  1. Bara hissar, kanske mins hiss på linnet dock, ser lite pyjamas ut tycker jag, men det har ju inte att göra med att det sitter på dig, det är mönstret jag hänger upp mig på..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tyckte det var fint, men då alltså inte på mig, pyjamas, hmmm... får klura på den... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag tycker absolut hiss på alla plaggen du provat ;) Allt passar en skönhet <3 <3 <3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är för söt! ;o) Och du är inte så pjåkig själv heller ska du veta :o) Kram!

      Radera
  3. Ångrar mig lite att jag inte provade Bubbly top på Matilde i alla fall! Skitsnyggt! Och Burnout linnet är jäkligt fint med:) Tror nog att jag släpar med mig Peggy till Heaven på lördag och ser om dom har nåt från SS kvar. Och fina bilder från gårdagen! Det var verkligen sommar igår.....Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Bubbly top var en glad överraskning, hoppas du hittar och får provat för den kan helt klart vara en Lindatop. Klart du ska dra med dig donnan dit och såklart måste ni ta en massa bilder också, HELA helgen, bara så ni vet! :o) Kram!

      Radera
  4. Vilket tur att det var för mycket mönster på dig så "pyjamaslinnet" fick följa med mig hit. ;)
    Jackan ska nog inte jag heller prova...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Missade att du shoppade det, najs, tror det är kanoners på dig, man passar ju i lite olika, vilket mest bara är skoj, även om jag önskat att jag också passat i det... :o) Och skippa prova jackan, för fy satan vad habegär det väckte... :o) Kram!

      Radera
  5. Poplin X-stich borde hamna på dina realista!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får den göra det... :o) Kram!

      Radera
  6. Här visade du flera av mina favoriter! Tycker du liksom många andra bloggare att firestartern är stor i storlek?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är stor. Men det handlar lite om ärmarna också. Jag har aldrig haft problem med OM och ärmar men vet de som har det och de har fått ha sin vanliga storlek i denna. Så det bästa tipset är nog att prova först. Kram!

      Radera
  7. Jag gillar din kjol!!! :) Riktigt snygg! /Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snygging! Den finns att shoppa här i byn, så du vet när du kommer ner nästa gång... :o) Kram!

      Radera
    2. Vart nånstans finns den? Kommer ju ner snart :)Kram!

      Radera