Powered By Blogger

onsdag 22 maj 2013

En sak som är sommar för mig…

… är att shoppa grönsaker på torget. Tycker de som inhandlas därifrån vintertid blir kass så fort de kommer in i värmen så då får Ica vara min försörjare av dessa varor. Men idag var det, trots höstrelaterad kyla och regnrusk, dags för årspremiär på grönsakstorget för min del. Och det stället och den sysslan gör mig barnsligt glad. Det handlar om färgprakten, atmosfären där och lite runt omkring, alla goda grejer som finns att plocka till sig och priserna som är snudd på löjligt förmånliga… Och så är det ju lite kul att ta bilder i denna miljö också…


… ja dessa var väl inte så bra direkt och inte så många heller… men vill ju inte trötta ut er direkt då jag har på känn att jag kommer att knäppa en hel del mer och pracka på er under de kommande månaderna… :o) Och på tal om något helt annat så ska det bakas paj här nu, smulpaj med hallon, så peace out för idag.

5 kommentarer:

  1. Handlade också på torget idag och hittade grapefrukt som inte var från Istrael. Yey!

    SvaraRadera
    Svar
    1. STava kan jag visst inte heller så då är det dags att lägga sig...

      Radera
    2. Haha då borde jag lägga mig jämt, för jag är betydligt sämre på den punkten... eller lat kanske det heter eftersom jag skriver och skickar utan att kolla... :o) Kram!

      Radera
  2. Torghandel är kul, det gillar jag även om det inte blir så ofta. Här är det tvärtom vad gäller priserna. Kostar betydligt mer än i affär, lite turistfälla men alltid fina varor.
    Smulpaj m hallon låter smaskens!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skumt att det är dyrare på torget hos er, tänkte jag först men så kom jag på var du bor och det där turistfälla spelar nog tyvärr in en hel del... Ni får komma hot och handla ;o) Kram!

      Radera