Powered By Blogger

fredag 3 maj 2013

Dagens – som har flyttat in & hintar om provning


Jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, linne – Odd Molly Rib jersey tank, orange, jeans – Please (as always...), sjal – Odd Molly Fay scarf, silky white, pjux – by Koah Shazia, roma white. 

Jag har en tendens att fullkomligt flytta in i de plagg jag trivs så där lite extra i. Vilket blir särskilt tydligt när jag envisas med att använda mig av dagens stass som den ständiga följetongen här. Tydligt och jävligt tråkigt. Egentligen. Så min utmaning till mig själv imorgon får bli att satsa på ett nytt grepp. Plocka fram något oförutsägbart ur garderoben… Hmmm… Och så ska jag kasta in bilderna från provningen jag gjorde idag. Som inte innehåller något av plaggen på bilden här:


För de anlände butiken i samma sekund jag var på väg därifrån. Dumt… Fast då har jag anledning att knalla tillbaka dit snart igen… Men dock samma märke. Fira, före detta Spira. Fast först dejt med John Blund. Kram från mig och sura hunden, som är en pyttebit lite gladare efter kycklingfjäsket i alla fall… Kärlek & Respekt!

2 kommentarer:

  1. Men va´? Fira...varför, eller det vet du kanske inte, gillade ju Spira så mycket.. F ö ser Ajax underbart sur ut på bilderna, men förstår om det är lite struligt. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nix vet inte varför, glömde fråga, men det är samma märke, bara nytt namn. Kram!

      Radera