Powered By Blogger

torsdag 23 maj 2013

Att ha någon som hjälper en med sysselsättningsdilemman

Funderar på vad jag ska ta mig för denna dag, när make är på väg till jobb och solen skiner. Känner att det lutar åt någonslags picknick med vovvarna. Men den idén blir förkastad i samma sekund jag kliver in i köket och möts av denna syn:


Noima katt som grävt upp kattgräset ur min väska, det jag fick av klasskompis A idag. Sedan slitit upp påsen och nu knarkar runt i innehållet som hon har spridit över hela köksgolvet... Byebye utflykt, najs to see you dammsugaren... suck... :o)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Först o främst GRATTIS PÅ DIN DAG!! Om jag nu fattat rätt, trög hjärna du vet.. Förbaskade fyrbenta som kan ställa till ordentligt emellanåt..fast brukas förlåtas väldigt fort. Åtminstone hos mig. Tror du är likadan. Hoppas du får någon form av glad överraskning av Mr Make senare! Det är du värd, tusen gånger om! Finns bara en Josanne.. Love you!
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det så att de där fyrbenta kommer undan med precis allt... hoppas allt är bra med dina vänner förresten! Det blir firande med make imorgon istället, bättre dag då han inte jobbar, jag slutar skolan och det är fredag :o) Love you to och klurar lite på om vi skulle kunna ses i sommar?... Kram vännen!

      Radera
  2. Måste ju ha luktat oemotståndligt redan i din väska;) Tossiga kisse! Och grattis igen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är mest impad av att de (troligast Noima) fått upp gräset ur väskan utan att rubba något annat av all skit jag har däri... snacka om bedrift... :o) Kram!

      Radera
  3. Livet med katter är onekligen spännande ibland... =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och de slutar aldrig att förvåna, förmodligen därför vi älskar dem eller hur?... ;o) Kram!

      Radera
  4. Stort grattis på din dag här med!! Ojoj vilket gott gräs du fått tag på.. Ser ut som hon njutit i långa drag..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. a det känns mer som katternas födelsedag än min ;o) fast helt okej för då kan jag u skippa att plussa på ett år när någon frågar hur gammal jag är... ;o) Kram!

      Radera