Powered By Blogger

måndag 6 maj 2013

Jag fattar inte riktigt hur jag bar mig åt…

… för att dagens provsejour av de nysläppta Fira-plaggen skulle landa i supersämsta bilderna ever… men så blev det i alla fall. Vi pratar så kass att jag inte ens vet om de går att fixa så att de blir visningsbara. Och eftersom jag inte riktigt orkar ta reda på det ikväll, utan skjuter det på morgondagen, så blir det istället den enda bild, som inte ser ut att vara badad i mannagrynsgröt, jag har av en provad Hunkydory. Ojust blouse. Och snygga väskor på köpet. Men även ett  knäpp från min efterföljande och mycket najsiga utefika med kamrat P idag.


Om ni sedan undrar varför dessa, inte heller helt braiga bilder hamnade här så får ni tyvärr inget svar på det, för jag vet inte riktigt jag heller… Skyller på förvirrelse till följd av huvudet fullt av långvarig sömnbrist. Dags att sova tror jag... Kram!

2 kommentarer:

  1. Jag gick förbi Espresso house och såg dig. Tänkte gå fram men ville inte störa och din kamrat såg rätt tuff ut så jag vågade inte riktigt heller. Fast jag ångrar det lite nu för jag har läst här länge så det hade varit kul att hälsa så nästa gång gör jag det om det är ok för dig?
    T.K. från by strax utanför Hbg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det skulle du ju gjort! Men absolut nästa gång, för det är inte bara helt okej för mig, utan kul med läsare som kommer fram! Och P är världens snällaste så lite dumt att inte våga för honom ;o) Kram!

      Radera