Powered By Blogger

torsdag 30 maj 2013

Dagens – som besitter en ganska bisarr egenskap


Blus med vad som känns som 100 meter tyg på bredden– Hunkydory Ojust blouse, pure white och jeans – Please lavanda som tyvärr är en size för stora. 
En slapp baggy stass med andra ord. Vilket jag gillar. Ibland. De gånger jag inte istället känner mig som en köttbulleformad lodis… ;o) 

Sitter och tittar på Criminal Minds (favoritserien) samtidigt här nu. Och kan inte låta bli att reflektera över en ganska bisarr egenskap som jag bisitter. Jag fixar att se tortyr och andra jävulskaper mot människor. På tv alltså, vilket är exakt vad som utspelas på skärmen just nu. Har tack och lov sluppit testa om jag klarar det även irl… Men! Jag fixar inte att se djur bli illa behandlade. Vilket blev ganska tydligt denna kväll då jag var tvungen att lämna tv´n när det för en timme sedan visades ”Hundens sämsta vän” på en annan kanal. Om hundar som vanskötts, misshandlats, övergivits. Och så har jag alltid varit, extremblödig när det gäller djur. Alla slags djur egentligen. 
Nu har jag då inte kunskaperna att psykologiskt tolka detta fenomen, ”mitt tillstånd”, och kanske inte riktigt lust heller, för tänk om det visar sig att jag är totalkocko… Tycker det räcker att vara lite allmänt knäpp sådär… :o) Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag är likadan.....Kram<3

    SvaraRadera
  2. Intressant, har haft exakt samma tankar just idag - läste i morse på FB om en vidrig kille som plågade sin valp men stoppades o straffades av en kvinna m civilkurage. Jag blir så illa berörd av djurplågeri att inte fixar att äns läsa om det, valde därför att inte titta på människans sämsta vän...Djur är så sårbara o tot beroende av oss..tycker killen förtjänade minimum samma behandling. Tvi tvi:(

    SvaraRadera
  3. Ehh..stoppades av kvinna m civilkurage o togs sv polisen o blev straffad skulle det ju vara;) sällar mig till allmänt knäpp gruppen slash totalkocko! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tror man relaterar till det som är närmast en själv.
    Djur, barn och gamla är värst för mig; vi andra kan liksom försvara oss på nåt vis.
    Missade TV programmet men har ju träffat såna hundar på djursjukhuset och jo straffen för vanvård/djurplågeri är alldeles för låga.

    SvaraRadera