Powered By Blogger

tisdag 28 maj 2013

Dagens – som har skaffat sig en pepplista i bloggformat

Grymt bloggsugen denna kväll, jo jag är faktiskt det nästan varje dag, men som ni märkt är det ju långt ifrån vareviga gång jag har något vettigt att pladdra om, vilket även är fallet idag. Fast istället för att totalfastna i gnäll om hur misärjobbigt jag tycker att det mesta i mitt liv är just nu så tänkte jag försöka vända på det tänket. Och skaffade mig därför precis en liten pepplista i bloggformat här. 
En lista över bloggare i min by. En trio , som råkar ha det gemensamt att de har anknytning till Friskis och därmed mitt liv irl, och att de är grymma på att träna. Att sätta upp mål och köra på det. Vilket ju då inte jag är, längre… därav peppfaktorn. För planen är att komma igång igen. Återerövra träning som vana. Snart! Ska bara komma på var jag har lagt motivationen först… och läsa hos de vältränade snyggingarna, mina nya inspirationskällor, i min nya blogglista under tiden… :o) 

Jahaja, kanske ni tänker nu, slipper vi att behöva skåda hennes tråkiga stass denna dag? Men nix, det gör ni icke. För den kommer strax, förevigad på en toalett på losercentralen som jag besökte i förmiddags. Ett möte på mitt eget initiativ. Ett möte jag inte vågar hoppas på något positivt ur, även om jag vill och någonstans inom mig också gör, förmodligen dumt nog… Dagens stass var det: 


Blus – Odd Molly Truelove blouse, dark indigo, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, jeans – Please, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag. 

Märkliga lysrör på det stället. Som ger rött ljus, det var minsann nytt... Peace out!

4 kommentarer:

  1. Du är ju bra goo du! :) Vi fixar ihop peppen tillsammans :D

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kom hem här efter kurs och läste om vovveoro. Hoppas att allt löser sig för henne och för er och att hon ska piggna till.
    Alla mina tankar till er.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Haha...bara till att köra igång! Ett två, ett två..!!!!

    SvaraRadera
  4. Ja kör igång bara :-) säger jag som är i en grym svacka..hahah, men det kommer...:-)
    Snygg som alltid är du!
    Kramar!

    SvaraRadera