Powered By Blogger

onsdag 29 maj 2013

Även om jag inte ens vill snudda vid det där höst

Ja då var det dags för hösten nu då. Eller i alla fall på fredag. Eller åtminstone som i att då drar lisen.dk, och säkert flera andra, igång förbokningen av Odd Mollys höstkollektion 2013. De galet fina plaggen som jag fick chansen att nosa på i Stockholm i mitten av april. Första släppet som bland annat innehåller två av de jag provade, dels den där toksnygga sidenblusen med snörning men även klänningen jag blev sjukligt kär i. Som ser ut så här i variant av leggings och kjol:


Fast det finns inte på kartan att min ekonomitekniska situation tillåter något alls. Så ingen förbokning för mig. Fast titta är ju kul ändå... Även om jag överhuvudtaget inte ens vill snudda vid det där höst. Vill ju ha igång sommaren nu, på riktigt liksom, och sedan hålla kvar den till jul eller så… 
Och så finns det ju dessutom ett gäng ur vårens och sommarens kollektioner som gärna hade fått hitta hit först… Kanske läge att rota fram den där miljonären som ärkehaggan på finfina utbildningen såg som mitt öde. Och kanske läge att sluta pladdra en massa oväsentligheter här, känns som det lite enklaste att ta tag i. 
I alla fall just nu, efter dagen som har präglats av en hel massa avbockningar på min att-göra-lista och en sprängande huvudvärk… Så gonatt & Kram för idag!

3 kommentarer:

  1. Riktigt snygga och du var skitsnygg i klänningen men höst nu är inte jag heller det minsta sugen på!
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Jag förtränger också att jag ens sett en dunjacka...

    SvaraRadera
  3. Klänningen var ju do die for på dig. Men fan vilka prislappar det är. Förstår att det inte är läge nu. Hoppas på en stor portion tur och ett fett betalt jobb. Hoppas att skallen är bättre idag.

    kram

    SvaraRadera