Powered By Blogger

torsdag 30 maj 2013

Vill kunna bestämma själv men tvingas vänta


Nu råkar det ju då inte vara jag på bilden, utan PimPim katt. Men vi sitter precis likadant. Seriöst slitna och utslagna med magar som sväller över lite väl mycket för mycket, med något stirriga och samtidigt smått utmattade uppsyner. På varsin stol mitt emot varandra. Tar en liten kort paus. 

Jag befinner mig i ett riktigt skumt läge just nu, mitt emellan väntan och en hel massa av såväl nödvändiga som egenpåtagna måsten. Väntar på telefonsamtal som kan ändra mycket till det betydligt bättre. Ett slags riktigt liv, liksom... Vill kunna bestämma själv men tvingas vänta… Och eftersom jag hatar väntan, blir ganska knäpp av den, så kryddar jag dagarna med tokstädning. Idag är det hårdskrubbning av kökets alla ytor, skrymslen och vrår som står på agendan. Skrubbar och försöker undvika att stirra sönder telefonen… Ja lite så har jag det dag tre av denna första, förhatliga vecka av arbetslöshet… Peace out!

6 kommentarer:

  1. Jag kan ringa så du ser att den funkar ;)
    Skämt åsido - hoppas att det blir som du önskar.
    Synd du inte kan jobba i min by för då hade jag haft jobb till dig nu nu.

    SvaraRadera
  2. Pim Pim katt är mycket söt kisse, precis som du!! Ber till högre makter allt ordnar sig för dig! Å naturligtvis Freja..?!
    Kram hjärtat,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Har hon bara ett öga? Hur kan man ha en katt med bara ett öga???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Katten har väl förmodligen varit med om nån olycka och förlorat sitt öga. Fler frågor?

      Radera
    2. Den frågan var nästan lika dum som du verkar vara!!! Hon har skadat ett öga och fått det opererat... Låter som att du borde fundera själv på en liten genomgång av ditt huvud... Du verkar ha intelligens som en diskborste ungefär!! Don't fuck with my cats/dogs/family!!!! Har du något att säga kan du komma och säga det till mig och se vad som händer!!! Så vänligen, fuck off!!! / PimPims husse

      Radera
  4. Gu va sööt! Vilket charmtroll:) håller tummarna för dig, kram

    SvaraRadera