Powered By Blogger

tisdag 14 maj 2013

Dagens praktikstass & vem vill höra om det


Vit pikétröja med tryck – Friskis & Svettis, jeans – Please, army military, bälte – Cowboybelts, vit bikerjacka med nitar på slagen – HM, sjal – Odd Molly Fay scarf, silky white, pjux – by Koah, Shazia, roma white. 

För övrigt finns inte så mycket att förtälja. För vem vill höra om min förmiddag med tokstädning, inte det skojsigaste att ta sig för men känslan efteråt är värd alla svettdroppar, söndertrashade naglar och mördade dammråttor. Så mycket värd. 

Och vem vill höra om praktikdagen som rusade på i snabbspeed. Men en del nya människor, andra som jag börjat lära lite känna efter mina, trots allt hyfsat många timmar där detta år. Gillar det stället, som attans, vilket ju är lite tragiskt eftersom det inte återstår så mycket tid kvar på praktiken nu. 

Och vem vill höra om ännu en vovvenad, ännu fler Ica-besök. Eller alla mina förvirrade, emellanåt smått destruktiva och berg-och dalbaniga tankar… Eller tv-programmen jag snöat in på men missat idag... Nej, tänkte väl det. Ingen. Så då skippar jag att dra upp allt det där. Och säger bara ett enkelt god natt istället… :o)

7 kommentarer:

  1. Klart jag vill höra! En del dagar är tråkiga eller vanliga och del är mer ovanliga... Kram och godnatt!

    SvaraRadera
  2. Så där är ju livet för dom flesta av oss! Inte mycket glamour över vardagen inte! Nice talking to you och behöver du ösa ur dig vet du var jag finns..... God natt! Och kram.

    SvaraRadera
  3. Ett liv helt enkelt - så mycket intressantare än de vita ofelbara underbara liv som vissa bloggare lever - eller skulle vilja leva ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack! Och ett extragilla till Rosen för klockren skrift... ;o) Fast just nu tycker jag mest att mitt liv är onödigt skittråkigt... :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  5. I mina ögon ser det inte skittråkigt ut, och vad betyder tråkigt egentligen? Livet e livet med ups'n downs och huvudsaken tycker jag är att man skrattar och trivs så ofta man kan:) Kram

    SvaraRadera