Powered By Blogger

söndag 5 maj 2013

En gårdagskväll med konsert och förutsägbar stass

Jay Smith & company. Hyllar Nirvana på lokala rockklubben. Igår var sista chansen att uppleva detta. Och i sista sekund bestämde jag & mr Make oss för att trotsa tråkig ekonomistatus och knalla dit. Vilket var riktigt bra bestämt för vi pratar spelning med magi. Ett akustiskt set, ett med elektriskt drag. Magi! Rakt igenom. 


Och en hop kul människor att prata med. De coola brudarna från Norrland (ja de bor ovanför Stockholm båda två så det måste ju vara Norrland…), sötaste tjejen med coolaste jobbet, hon som shoppade solbrillorna till mig förra helgen, tatueringssugna snubbarna i något band jag hört om men aldrig hört, kamrat A som demonstrerade träning a la skinhead så jag höll på att dö av skratt… En riktigt najs kväll, lite för mycket rödvin bara, vilket känns i skallen idag. Och stassen, som jag hade tänkt skulle bli något oförutsägbart, hade ju en utmaning till mig själv som gick ut på det. Den föll. Platt. Och blev något helt tvärtom. Något väldigt beprövat, tjatat, förutsägbart. En trivselstass helt enkelt:


Fuskskinnjacka med fransar – HM, trashig t-shirt med tryck – Religion, jeans – Please, svarta pjux med klack– Neosens Moravia. 

Och nu är det söndag. Ett helt oskrivet blad. Måsten finns i bakhuvudet men det kan hända att de stannar där. För det kommer ju en ny vecka snart. En ny vecka att vara duktig och då är det ju kanske dumt att vara det idag också, tänker jag… Vad har ni för planer för dagen?... Take care därute!

6 kommentarer:

  1. Gjorde ni rätt i! Här är dagen rätt öppen med. Nån tvättmaskin och packning till lille V som ska till pappa. Sen är det mässa i Arenan som jag fnular på. Annars skiter vi i det och sätter oss ute i solen! Får se.....Kram!

    SvaraRadera
  2. Bra beslut att unna er en rolig utekväll!! Snygg var du också, som vanligt!
    Här blir det lugnt som vanligt. Lite småpyssel m blommor bara, sedan hägrar nog solstolen.. Ha en skön söndag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Synd vi missade, men gårdagen var fantastisk i den lilla gymnastiksalen i Partille!
    Seger, kramar och t o m Stoneface Ola Lindgren kramade Myran med lite blött i ögonvrån.
    Så nu blir det att åka till Götet på torsdag igen. Yey!
    (fast jag har fixat ledigt till Hbg-festivalen minsann,
    så du är inte helt brädad Jay)

    SvaraRadera
  4. Åh, avis..tänk om jag vetat! idag har jag fått pärorna i jorden. Mkt Bra! och snygg stass också, KLemar

    SvaraRadera
  5. Cool kan du vara själv! ;) Sjukt trevligt att träffas igen och snacka lite skit! Har för mig att jag sagt det förut, men här kommer det igen: jag verkligen rådiggar din stil!
    Kram från en av de coola brudarna från "Norrland" (den som bor närmast Stockholm) ;)

    SvaraRadera
  6. Hmm...trodde jag hade kommenterat här i söndags, men den postades visst inte... Men var riktigt trevligt att ses o prata lite mer än sist. Och hoppas vi ses nästa gång igen... eller det ska vi ju göra :)
    Kramar från tjejen med det coolaste jobbet :) (Hmm, vet inte riktigt om jag håller med, men ok, det är jävligt kul o intressant)

    SvaraRadera