Powered By Blogger

torsdag 16 maj 2013

Någonslags dagens & braidén som blev nervöspirr

Imorgonförmiddag ska jag hålla i ett studiebesök på praktikplatsen. Det som lät som en kanonbra och kul idé när jag kläckte den, japp min alldeles egna idé, har nu dragit med sig lite väl mycket nervöspirr i magen. Visserligen ska detta evenemang enbart äga rum för fyra av mina klasskompisar men ändå. Jag vill ju liksom göra det bra, lite roligt, på riktigt, enligt min så beprövade allt-eller-inget.metod. Och här är vi alltså inne på allt… Så! Därför kan jag inte låta bli att fråga er, om någon har erfarenhet och därmed tips på hur man håller ett lyckat studiebesök… hilfe, hilfe!… 
Den här dagen då? Ett heltidspass i praktikland, fortsatt städning i boningen, om än bara lite lätt på ytan, och någonslags civilstass under de tio minutrarna det tar för mig att knalla ut och åtgärda att mjölken var slut i hemmet. Den här stassen: 


T-shirt med tryck – Odd Molly I miss you tee, white, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, jeans – Please, bälte – Cowboybelts, stickad väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi, mjölk – 3 %-ig från Arla. 

Och eftersom jag spontanvaknade före klockan hann slå 05 i morse och tröttheten därmed har övermannat mig totalt nu så blir det sängen och tv´n för resten av den här kvällen. Men vi ses imorgon igen om ni har tid och lust och sånt... Peace out!

7 kommentarer:

  1. Jag tänker att ett trevligt studiebesök innehåller möjlighet att fråga under tiden.
    Och gärna lite roliga anekdoter =)

    SvaraRadera
  2. Det kommer gå kanonas :-) Ser fram emot morgondagen!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Om du pratar som du skriver kommer det att bli kanonbra!!!
    <3

    SvaraRadera
  4. Du det är en skitbra idé och om du bara är dig själv och visar runt och berättar om stället kommer det att bli finemang
    <3

    SvaraRadera
  5. Antar att du har haft besöket eller är mitt i det.

    Och antar också att det gick hur bra som helst. Varför skulle det inte göra det?

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hållt allt vad jag orkar...!! Tror stenhårt på dig!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  7. Thank you darlings! Och kul att se dig idag Anna, har saknat er!
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera