Powered By Blogger

torsdag 23 maj 2013

Dags att bli en tvättäkta Ulleredstant

Kanske är det för att jag tvingas flippa bladet till ett år äldre idag, eller att jag till dess ära slash i någonslags förträngningsdepression har tippat i mig ett glas vin. Ett stooort glas… Eller så handlar det bara om min något sjukliga fascination för Ullared och programserien som just nu går i massiv repris på tv, till min stora förtjusning. För där fick jag just en plan på vad jag vill göra när jag blir gammal… 


… japp, sitta med goda vänner och sörpla kräftor en helt vanlig sommardag. Anspråkslöst och enligt fuck you krav, måsten och förväntningar, här gör vi precis som VI själva vill… Fast såklart ska de där blå sakerna vara utbytta mot likadana Mollysar istället… ;o) 
Och så kom jag på, vad då BLI gammal, jag är ju rätt så åldersdigen som det ligger till i dagsläget i alla fall… Så dags att iklä sig papphatt, förvandla bekymmer till humor… Bli en tvättäkta Ulleredstant… Någon som hakar på?... Peace out!

6 kommentarer:

  1. ÄH DU är INTE gammal! en siffra på ett papper betyder inte så värst mycket. Det finns 17 åringar som beter sig som 80 åringar och 80 åringar som beter sig som 17... haha jag tänker bli det sistnämnda!

    Ha det och jag har aldrig varit i Ullared men följer serien med fascination...

    SvaraRadera
  2. Jag är lätt på! De där tanterna är mina idoler! Du, jag och någon av dina vänner här i bloggvärlden = kanon! :-)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  3. När var hur? Grattis igen! :) Kramis

    SvaraRadera
  4. Fnissar högljutt i sängen.. Ser om o om igen på Ullared, plus Ola-Conny m Morgan på sina resor!! Ger mig stor glädje var eviga gång, älskar enkla människor!
    Vore en dröm om du o Mr Make kunde ta er hit, ärligt! Du vet ju vi bor väldigt enkelt, men det går om krafter finns. Jag mår inte ok, står ni ut med det så är ni välkomna!
    Planera funkar inte, så rent spontant är bättre..
    Kramar,
    Annelie

    SvaraRadera
  5. Jag hakar på! Redan vecka 33 faktiskt om du känner att vi är tillräckligt gamla då, för då är jag ledig.

    SvaraRadera
  6. Hahah gärna bli Ullaredstant tillsammans med dig :D Men inte än för tusan!
    Kramar <3

    SvaraRadera