Powered By Blogger

fredag 31 maj 2013

Dagens – som aldrig tycks komma ur otursland

Jag kokade kaffe och plockade fram filt och en bok jag aldrig tycks få läst klar, jag packade ner ett kit med dentasticktugg, långlina och en apporthantel till Ajax. Jag hade fixat fram släta bullar, ett måste när man ska ha picknick. För det var det som var tanken att vi, jag och vovve, skulle spendera den här seneftermiddagen åt. Picknick. I parken. Jag till och med iklädd en aktivitetsanpassad slappstass: 


Tisha – Odd Molly I miss you tee, white, linne med spetskant under – Gina Tricot, jeans – Please, lavanda, blingsandaler köpta i Helsingör förra sommaren. 

Men eftersom jag aldrig tycks komma ur otursland så hann vi ut från boningen, över gatan och hade just doppat fötterna i parkområdet när himlen, utan förvarning, öppnade sig och det fullkomligt vrålvräkte ner regn… 
Joråsåatt. Det var bara rata planen, låta hund sköta sina behov och eftersom hon skyr regn som pesten var det snabbt avklarat. Och nu sitter vi istället hemma i köket igen. Genomblöta, snopna och surmulna... och tuggar på våra släta bullar som inte alls är lika goda i inneluft… Happy friday, liksom… :o) Och Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Ja det verkar faktiskt som du bara har otur nu. Håller tummarna stenhårt att det vänder, helst imorgon!!!
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Men ojdå!
    Och vad jag önskar att jag hade kunnat stoppa ner dig i väskan och tagit med dig på föredraget med Dain Heer i måndags.
    Då hade du vetat precis vad di skulle göra för att hålla oturen borta.
    Kram!

    SvaraRadera