Powered By Blogger

söndag 5 maj 2013

Dagens – som lät en återuppstånden få upprättelse

Pratade jackor idag och kastade ur mig att det hade varit coolt med en orange skinnjacka. Och kommer på att jag nog har en sådan, inte i skinn men orange. Och visst hade jag det. Inte speciellt snygg, gammal som gatan och märke saknas, men orange. Och återuppståndelsen från en tynande tillvaro längst in i garderoben krävde upprättelse. Så då fick den haka med ut, tillsammans med:


Vitt trashat linne med tryck – Religion, ljusa jeans från förra sommarens kollektion – Please, sjal – Odd Molly Fay scarf, silky white, stickad väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi, skor – by Koah, Shazia, roma white. 

På händelsefronten har jag i princip ingenting kul, nytt eller alls i närheten av flashigt att förtälja. För det har varit en söndag som förflutit i ganska vanlig mak. Med lite slappande, lite städande, tvättande, vovvenadande. På ett ungefär lika spännande som parkbilderna jag kastar in här nu. Suck, ännu fler stentråkiga parkbilder och uttjatade fjollhundar… Kanske ni tänker nu och det är helt riktigt:


Fast det var förståss den där glassen. Som the lovely Ros lockade mig till att shoppa genom sitt Instagraminlägg… Och det gjorde hon rätt i, för det var riktigt galet megagott… Peace out för idag! Vi ses imorgon om ni har tid och lust…

9 kommentarer:

  1. Glass i parken låter som en perfekt söndag i mina ögon och hundarna är återförenade?
    Hoppas vi får tillfälle att ses snart, miss you.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. app, återförenade och ordningen återställd :o) Miss you också! Kram!

      Radera
  2. Men det var väl ett alldeles utmärkt val av jacka tycker då jag. Kan du lova att ha den på torsdag? ;)
    Ser att vovvarna är glada och nöjda och tillsammans igen nu.
    Bra det och de är fortfarande välkomna på ett Jay-race i vår trädgård.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan försöka lova, inte helt lätt om det är 30+ ute som någon sa idag att det skulle bli... Men annars lovar jag :o) Vovvarna kommer gärna på Jay-race :o) Kram!

      Radera
    2. Äsch då får du ta ditt orange linne istället =)

      Radera
  3. Svar
    1. Tack! Färgen är fin modellen sisådär... ´:o) Kram!

      Radera
  4. Ja jösses vad saker man har i gömmorna. Syrran rotade runt lite i garderoberna och lånade lite av mig. Insåg att det finns groteska mängder kläder i gömmorna. Hon tyckte att det var som att gå i en klädaffär;) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja mängder är bara förnamnet. Galet, så jag har bestämt mig för ett rejält röjj i helgen. Om det regnar... :o) Kram!

      Radera