Powered By Blogger

onsdag 22 maj 2013

En kjolrapport & en liten provning när jag ändå var där

Jag har fått lite frågor om kjolen jag hade på mig i lördags, den långa vita. Bland annat om den finns i fler färger. Och det gör den. I flamingo, kaki och sea:


Den heter Astride lace och är från Fira, före detta Spira. Designerna bakom märket är från min hemstad, där de även driver en butik. Cirkus. Där jag plåtade kjolbilden ovan. Och där jag ganska ofta huserar i provrumsområdet. Så när jag ändå var där i förrgår för att kjolrapportera och det hade kommit in ett litet lass nya Firaplagg så var det ju liksom lika bra att köra en testrunda med några av dem. För prova kläder är kul, och faktiskt helt gratis, vilket inte alla har förstått...


Olga blus, flamingo print 899:- storlek S


Bobo blus, kaki 599:- storlek XS


Lotta lace, white 999:- storlek XS


Louise blus, white 999:- storlek S 

Ni får fråga om ni undrar något. Nu ska det "powerwalkas" till skola här. Tjing tjoff!

16 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja den är fin, gissa vem som drömmer om en till i annan färg?... ;o) Kram!

      Radera
  2. ÅH, du var så fin i din kjol, vad kostar den? Är så sugen på en sådan i vitt :-)
    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. 1399:- och du hade varit superfin i den! Ite kollat om den finns på TinTin style men vet att de säljer en del Fira, tänkte om du vill testa... Kram!

      Radera
  3. Alldeles gratis för dig och gratis reklam i din blogg för butiken: win-win =)

    SvaraRadera
  4. Gillar också din kjol, ursnygg! Precis som Lotta Lace blusen du provar o visar oss här! Alltid kul med dina provningar, tackar för det! Angående Lotta blusen du provar, undrar om du 'krympt' eller om blusen är stor i storlek?!
    Powerwalk till skolan låter bra!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Lotta lce är superfin. Syns inte på min bild här tyvärr men det är liksom spetsmönster framtill, riktigt snyggt! Och nej jag har inte krympt, tvärtom ligger jag på sisådär 4 kilo + nu mot för ett tag sedan, det är blusen som är stor :o) Kram!

      Radera
  5. Måste bara säga att du är min inspiration när det gäller kläder och kombosar. Du är så klockren när du mixar "gulligt/romantiskt och lite hårdare rockigt. SÅ COOLT! Du har din egen stil och jag gillar den skarpt!!! Inspiration är vad du ger mig Jossan!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Tack vad snällt sagt! Känner mig dock väldigt sällan just cool men lir väldans glad av dina ord! :o) Kram!

      Radera
  6. En till som suktar över kjolen, nu blev den - om möjligt - ännu mer intressant när jag ser alla färgerna. RIktigt supersnygg, men (en "tråkfråga")...hur är den i storleken? Jag har en blus från Spira sedan gammalt o den tyckter jag är stor...en sån där kjol ska ju sitta exakt om det ska vara snyggt... Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker den är normal i storlek. Jag har S i min, har normalt XS-S nertill men ville ha denna lite lågt på höften. Längst upp, i det som ser ut som ett bälte finns ett band så man kan reglera den lite där, vilket är bra, för då blir den lite flexibel. Kram!

      Radera
  7. Ja du spred verkligen habegär i lördags......tom så Mmormor hon ringde till Cirkus och paket är nu på väg....blusen Lotta Lace skulle den passa ihop med kjolen???

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  8. ja du spred verkligen habegär i lördags......så mycket att M- mormor slängde sig på telefonen till Cirkus och flickorna fixade kjol och Lotta Lace som nu är på väg till mig.......passar det inte får det bli en utflykt till HBG...och det var inte igår...Kram på dig och hoppas man förstår vilken reklam du gör...♥

    SvaraRadera
  9. Skulle det bli utflykt till Hbg, vilket jag såklart inte hoppas i bytningssyfte men kanske som ett infall ändå, så hör gärna av dig om du känner för en fika med mig... :o) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack goa du...hör gärna av mig för fika...detsamma gäller dig om du är här nere i de södra delarna...
      och ursäkta mina inlägg som blev två ...var så exalterad av att hitta min storlek på kjol så det blev två samtal till Cirkus...inväntade inte ditt svar om blusen utan slog till....
      Att åka till Hbg sker ju alldeles för sällan nu när jag inte åker på inköp med Veronica längre...men förr när jag bodde i Båstad så var det staden vi åkte till jämt..Cirkus är fantastiskt..där har jag främst spenderat pengar på underbara boots och stövlar...
      Vi hörs och ses Josanne....Kram och ha en bra dag ♥

      Radera