Powered By Blogger

tisdag 21 maj 2013

Dagens, de vettigaste timmarna & riktigt dålig start


Vitt linne med tryck och trashad rygg – Religion, kofta – Odd Molly Hookbait hood cardigan, lite grey mel, jeans – Please (såklart, jag äger ju typ inga andra byxor), vit bikerjacka – HM, sjal med amerikanska flaggan – gammal och märkeslös. 

Har man inget vettigt att komma med i ordväg, eller för den delen något kul att visa upp, så får man väl kompensera med ett överdrivet bildflöde i egodiverier. Tänkte jag denna dag som har förlöpt i ett ganska raskt tempo. Med de vettigaste timmarna i skolbänken, ever. Kul det tar sig sista veckan… :o) och ett pass bakom receptionsdisken på gymet. Med bonus att träningslusten börjar smyga sig på mig igen, inte en dag för tidigt, så nu ska jag ”bara” komma igång fysiskt också. 

Hade en plan att smygdraigång det lite den här veckan, genom att utmana mig själv i promenadtakt. Jag tänker gå till och från skolan de här sista dagarna. Ingen jättesträcka men ändå. Den tar runt 25 minuter och den tiden tänkte jag pressa en smula för varje gång. Laddade ner Keeprunnerappen och kände mig pepp denna morgon. Men appen vägrade funka… en typiskt dålig start, riktigt dålig, men ger det en chans imorgon igen. Nu blir det dock superslappande framför tv´n. Kram!

11 kommentarer:

  1. Kul att skolan tar sig, även om det är på sluttampen!
    Jag hoppas din app funkar bättre i morgon, promenader är ju perfekt smygträning! Oftast upplever man det inte som träning och ändå är det just vad det är :-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har fortfarande inte fattat appen... hata teknik. Smygträning är bra, då tänker man inte en massa på det innan och kan inte hoppa över, liksom :o) Kram!

      Radera
  2. Jag är ju tvungen att gå fram och tillbaka till jobbet, bil-lös som jag är. Och det är jäkligt skön träning. Smygträning som Helena skriver! Känner faktist att det gör nytta! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja all träning som inte känns som träning är najs ;o) och gå rensar dessutom skallen ganska bra tycker jag. Kram!

      Radera
  3. Teknikskit säger man då. =)
    Promenader är ju toppenstart; nästan gratismotion.
    Sån som jag får med Djuret.
    Tänker också agera på "komma-igång-känslan" imorgon med simning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt vad man säger! Har fortfarande inte fått igång skiten :o( Är det någpt jag blir riktigt tokig på så är det teknikstrul, grr... :o) Simning is najs! Kram!

      Radera
    2. Och jag t o m gjorde det!

      Radera
  4. Så kul du får ett x-tra pass i receptionen på gymmet!! Tror säkert du är en av de få som verkligen tränar kontinuerligt! Sträck på dig o var stolt, det bör du vara.. Själv har jag inta mkt att skryta med..tar mig knappt fram längre. Mina älskade promenader har sista halvåret blivit ett rent helvete rent ut sagt. Än har jag dock inte gett upp, helt o hållet. Kämpar på mitt egna lilla vis, deppar ner mig förstås emellanåt. Så är livet, en ständig berg o dalbana..
    Kram hjärtat!
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är i receptionen där varje tisdagkväll. Volontärarbetar. Men nix vännen jag är nog sämst på träning, i alla fall just nu... Men man kan ju ändra sig.
      Så trist att höra att du mår så skruttigt, ,tänker en massa på dig och håller alla tummar och tassar som finns här om bättring!!! <3 Kram!

      Radera
  5. Typiskt att tekniken ska strula när man bestämt sig för att komma igång? Promenader saknar jag verkligen, men min stukade fot är inte riktigt på banan än! Min enda träning just nu är 10min cykeltur till och från jobbet....
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja störigt är det, har gått igenom allt i appen säkert 10 gånger nu men får inte till det i alla fall... :o( Trist med din stukade fot håller tummar och tassar stenhårt att den bli bra i rasket. Men 20 min cykling om dan är bättre än inget, 20 gånger bättre till och med, glöm inte det ;o) Kram!

      Radera