Powered By Blogger

fredag 10 maj 2013

Odd Mollyprovningen som blev en stor omvärdering


Spacecase tank, lilac 499:- 
Storlek 1. Denna, och dess kompisar här under har jag klassat som tråkiga pyjamasprocpectplagg. Och bläddrat förbi. Men när jag så stod öga mot öga med dem idag föl min blick helt annorlunda. För de är ju ändå ganska fina. Speciellt toparna. De här nedanför.


Spacecase top, lilac 699:- 
Storlek 1. Så galet mjuk, ärmar skurna på det sätt jag bara älskar och en längd som äntligen stämmer överens med hur jag helst vill ha den på tröjor. Dock en aningens vid, tyckte jag, och gav mig därför på en nolla också. Se nedan.


Spacecase top, lite coral 699:- 
Storlek 0. Bättre än 1:an, i allt utom längden. Attans liksom. Men den for ändå rakt in på min önskelista. Fast jag tror nog jag passar lite bättre i den lila färgen… eller vad tycker ni?


Crumple cardigan, multi 1699:- 
Storlek 1. Denna är mycket tunnare i materialet än jag hade fått för mig. Väldigt tunn. Och väldigt najsig, i färger och kvalitet inte minst. Så även mötet med den här lilla koftan blev en omvärdering, från rätt vanlig kofta till en med superhög användningspotential. Typ.


Envisage poncho, pink 899:-
Storlek 0. Galet kalassnygg på LindaG, extremt skitful på mig. Så här pratar vi villhaet som tvärdog. Och ett riktigt klockrent exempel på att bara för att något är perfekt på en (lång och ståtlig) behöver det definitivt inte vara det på någon annan (kort och väldigt oståtlig)…


Aunt edna poncho, silky white 2999:- 
Storlek one size. Lufsigare än föreställningen jag hade av den i skallen. Och längre. Fick lite tvångströjevibbar. Så där plattföll den i rankning för mig... 

Vad säger ni; hissar? Dissar? Och hur ser det ut för er med produktbilder kontra verklighet,, ändrar ni också ofta er när ni möter ett plagg irl?... Och med det får det vara sluttjatat från mig för idag. Kram på er! Och take care! 

6 kommentarer:

  1. Spacecase top var ju sketasnygg på dig! Om nu ponchon inte var din grej så är inte den sortens korta toppar min! Och det är ju rätt ofta det är sådär, produktbild och verklighet är tvärt skilda saker. Många drömmar som har dött i verklighetens ljus, vilket kanske ä bra för plånkan:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Tycker att jag ofta omvärderar plagg efter att jag sett dem IRL. Åt båda håll så att säga. Crumple gillar jag också, hade den i powder/porcelain hemma och vände tom men jag tror att den är väldigt skör och för dyr för att den går sönder på en gång vilket gjorde att jag returnerade. Synd för båda är så fina.

    kram

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att OM produktbilder sällan gör plaggen rättvisa.
    De inköp som görs här är mer inspirerade av bilder i bloggarna faktiskt.
    Men helt ärligt; Envisage poncho den är skitful på precis vem som som helst - för den är skitful. =)

    SvaraRadera
  4. Och jag gillar envisage poncho. :-) vill ha den i gult eller turkos.
    Tack för provning,
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visste inte att Envusage finns i turkos! Vart finns den då? Älskar min i rött, en av älsklingsplaggen i Mollyroben:) Kram!

      Radera
  5. jag hade inte tittat åt Envisage ponchon förrän Linda uppenbarade sig i den och jag föll som en fura, så det bor en sådan hos mig med:)
    Visst är det ofta så att passformen inte riktigt är densamma som produktbilden eller någon annan snygging och man blir lite besviken

    Kramar

    SvaraRadera