Powered By Blogger

måndag 20 maj 2013

Gårdagens – som förbannade sin lathetsglömska


Vit tunikatisha med tryck fram – Maison Scotch, bikerjacka – HM, ljusa jeans – Please, sjal – Odd Molly Fay scarf, silky white, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi, pjux - by Koah, Shazia, roma white. 

I regnet och förbannade min lathetsglömska. För jag skulle ha hämtat den där regnanpassade jackan på postutlämningsstället i fredags, blev inte så, i lördags, blev inte så, för det kändes ju inte helt aktuellt då, när solen strålade och det tar minst hela fem minuter att knata dit... så då gjorde jag alltså det i regnet igår istället. Med tankar i skallen om den skulle vara lika snygg som på bilden, jag har ju aldrig sett den irl tidigare, om den skulle passa, Odd Mollys storlekar har ju en tendens att leva sitt eget liv, som inte alltid är anpassat till det förväntade… Men den oron visade sig vara hyfsat obefogad, den passade, och ser ut så här:


Synthesizer jacket, vintage berry. Sprillans ny, fodrad, så inte lika tunn som jag befarat och med vuxenpoäng på köpet då den hamnade hos mig efter att ha tänkt till förra gången regnet strilade. Så den är mer ett utslag av nödvändighet slash behov än, som det brukar vara, ett plagg jag bara blir kär i… :o) 

Idag inleds sista veckan i skolan, sista veckan ever, kan inte nog poängtera hur skönt det ska bli när den är ett passerat kapitel. Skolan som stjälper mer än hjälper, så att säga… konstigt man vill därifrån, återta sitt självförtroende bortom nervärdering och dagisaktiviteter… Idag blir det dock bara ett studiebesök för sedan ska jag träffa någon som känns lite viktigare än hittepåuppgifter i en skolbänk… Nix, ingen anställningsintervju, tyvärr, utan ett projekt som än så länge befinner sig på hemlighetsbasis… See you! Kram & take care och allt sånt där!

11 kommentarer:

  1. Mycket snygg jacka som inte heller jag sett tidigare men nu vill jag också ha en sådan. Vet du om den kom i fler färger och när den är från? Tacksam för hjälp! Eva P.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förlåt för en fråga till. Hur är den i storlek och vilken storlek har du i den?

      Radera
    2. Ingen aning om när den är från men den finns/ fanns i en röd variant också. Jag har den i storlek 1 och skulle kalla den normal i storlek, kanske lite rymlig för jag lär kunna ha en tjockare tröja under och det trodde jag inte med en 1:a. Hoppas du hittar den! Kram!

      Radera
  2. Skriver här ifall du inte ser kommentarer i gamla inlägg. Jag undrar över din långa vita kjol som du hade i lördags. Vad är det för märke och framförallt går den att få tag på nu? Vill Ha!!!
    Önskar dig en bra måndag och att veckan går fort så skolan tar slut! Vet hur det är att gå en usel utbildning för jag gjorde det nyss!
    Mvh Linn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en Fira, före detta Spira. Heter Astride lace. Den finns i fler färger som kommer att få ett eget inlägg här, imorgon skulle jag gissa för jag har bilder. Har bara inte riktigt hunnit lägga ut här än. Den är från detta årets kollektion så den finns absolut att köpa nu. Googla Fira Astride lace så lär du hitta var den finns. Håller tummarna. Kram!

      Radera
  3. Hoppas veckan går superfort nu! Och jag förstår lite vad du menar. Har ett företag i lokalen tvärs över gatan där steg3 arbetslösa huserar. Och det ser ut som ett dagis för vuxna. Där man får sy väskor av gamla jeans och odla tomarplantor. Inget som leder till nåt jobb utan bara tidsfördriv och många sköna skattekronor i sjön....
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns mycket att roa arbetslösa med i dessa tider. Synd så lite av det är vettiga saker som leder till något... :o) Kram!

      Radera
  4. Superfin på dig ju! :) Kramis

    SvaraRadera
  5. Väldigt snygg jacka, vilken läcker färg! Förstår dig, sett det runt omkring mig med vuxna, arbetsföra och både högutbildade och/eller erfarna duktiga människor som blir behandlade som barn nästan. Har man tex pluggat 13år + 4 år på universitetet m enbart engelsk facklitteratur - tycker jag det är kränkande att tvinga en sån person gå nån nybörjar AMS "learn english" som en vän till mig fick göra. Jag fattar ingenting, vill de knäcka folk helt eller?? Önskar dig all lycka till och hoppas verkligen du hittar nåt som passar dig:):)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det verkar ju så i många fall. För har hört fler skrämmande historier, din här är ett lysande exempel. Tack för kommentar! Kram!

      Radera