Powered By Blogger

fredag 3 maj 2013

Utflykt med landets garanterat suraste hund

Det är helt uppenbart att Ajax hund inte fixar att ha syrran på vift. Hon uppför sig som om hela jordens bekymmer, ett par riktiga katastrofer och ett helt mentalsjukhus samlade melankolier har fallit över just hennes axlar. Och så kan man ju inte ha det, tänkte jag och har därför ägnat en gigantisk mängd av min tid på att försöka muntra upp butterdamen. Bland annat genom att styra upp en utflykt. Med lite parkhäng, som hon i normala fall älskar, mer än det mesta…


… men denna icke denna dag. För hon ville inte tugga på sin tugg, inte skrutta omkring och käka gräs. Inte ens apportera sin älskade hantel. Och då är det illa… Hon satt mest och pep medan jag efter ett tag började googla biverkningar på rabiesvaccinationer (som hon fick igår) och depressioner hos hundar. Och det kan de få, både och till och med… Men mitt hopp står nu till kycklingklubban som jag mot alla mina vegetariska principer har shopsat till henne. 
Eller blir det så att mina fjäskoffensiver gör att hon odlar ut deppandet ännu lite till, för att få mer fjäsk… Inte helt korkat resonerat i så fall men mindre skoj för orolig matte… I alla fall så önskar jag er en kanonbra kväll. Kärlek & Respekt!

3 kommentarer:

  1. Hon ser verkligen sur ut! Hoppas kycklingklubban gjorde tricket.....Kram

    SvaraRadera
  2. Men vad spännande med make och hund på TV. Du måste berätta mer när du kan:) Hoppas kycklingen gjorde susen..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ojoj, stackars lilla tjej! Det är klart hon tycker det är trist att vara själv när de alltid är tillsammans. Jag tycker det är intressant att läsa hur tydligt hon visar sin saknad (det tycker kanske inte du som får höra hennes pip...).
    Hoppas att ditt fjäskande gjorde verkan, annars får du fjäska lite mer för henne :-)
    Jag hoppas nu verkligen att det inte är något annat som gör henne deppig!
    Kram

    SvaraRadera