Powered By Blogger

onsdag 29 maj 2013

Har ni lust att hjälpa mig med kul butiker i Stockholm?


Jag råkar nämligen ha utlovat en lista med sådana till en vän som beger sig mot huvudstaden på fredag. Men jag inser att det nästan uteslutande kommer att kretsa kring Odd Mollyrelaterade shoppar om jag ska tota ihop den själv. Så, jag behöver tips på annat också. Kul butiker helt enkelt. Gärna i Östermalmskrokarna, med omnejd. Namn och supergärna även adress. Ja det är till att ställa krav… ;o) Men utlovar en massa tacksamhet för all slags hjälp i ämnet! Tjing & take care! 

9 kommentarer:

  1. Drömhuset på Ö-malmstorg - övre högra hörnet - har inredning o lite kläder/smycken. Gillar den skarpt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hollister i Gallerian. Kanske lite fjortisbutik men en läcker sådan! Det står brudar och shakar och önskar en välkommen och en vid utgången med;) Annars kan jag nog mest Mollyrutten jag med! Kram!

    SvaraRadera
  3. Pub på Hötorget är ju ett måste, många fina butiker, Mood gallerian bakom NK och Mathilde som finns nedanför NK och på Biblioteksgatan.
    Det var några som jag gillar!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Room högst up i PUB huset är min måste affär å Mathilde förstås!Kram

    SvaraRadera
  5. Underbart! Jag noterar för fullt här... F*n va gött det är med denna "Connection" i bloggvärlden =)

    SvaraRadera
  6. Ahaa...är det syrran som shoppingsugen. Så ovanligt ;-)

    SvaraRadera
  7. Samiras underkläder på götgatan 46, vid medborgarplatsen. De har bad och underkläder i "alla" storlekar. Jag bor på vischan, detta är min favvo när jag besöker sthlm. Bra och trevlig service,rekommenderas varmt!

    SvaraRadera
  8. Åh! Götgatsbacken! Att jag inte tänkte på den. Där finns ju massor också ja! Tack =)

    SvaraRadera
  9. Säger hela Götgatan ända från Ringen och till Medborgarplatsen och Götgatsbacken, på denna sträcka hittar man massor m butiker för olika smaker:)

    SvaraRadera