Powered By Blogger

torsdag 2 maj 2013

Dagens – som beter sig usligt men ber er hålla tummarna


Jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, vit bomullströja – HM, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, jeans – Please färg: lavanda, bälte – Cowboybelts, halsband – Rock by Sweden, skor – by Koah, Shazia, roma white. 

Från helvetet men äntligen på väg därifrån? För det kan eventuellt, möjligtvis, kanske, vara så att jag har något lite bra på gång. Vill av vidskeplighetstekniska skäl inte berätta nu, med risk att det går åt helvete om jag gör det… Ja, jag är precis så knäpp… Men ni får gärna hålla tummarna för mig imorgon, även om jag beter mig usligt som bara säger A men inte B, och kommer att fortsätta med det ett tag, tills jag vet helsäkert, liksom… Okej?... :o) 

Nu ska jag dock knalla iväg och hämta hem det där paketet jag hojtade om i morse. Och det är inte hemligt så det kommer jag att visa på direkten. Eller åtminstone senast imorgon. För jag måste visst lägga tid på deklarationen ikväll, kom jag på nyss… Attans att jag aldrig kan fixa saker i god tid… :o) See you!

8 kommentarer:

  1. Fast det är någonting med deklaration och sista självande minutrarna, det hör ihop.
    Kram från Eva och jag skriver inte de där två orden som börjar och slutar på l, men jag menar det.

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna. Både för det hemliga och för att du blir lika nöjd med innehållet i paketet som jag blev med mitt:))) Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag håller så att jag nästan svimmar - nu måste det väl för farao vara din tur!
    <3

    SvaraRadera
  4. Håller alla tummar jag har. :p Kramis

    SvaraRadera
  5. Klart jag håller tummarna!
    kramar

    SvaraRadera
  6. TACK som tusan! Ert stöd betyder massor! <3

    SvaraRadera
  7. Tummar och tassar hålles här.

    SvaraRadera
  8. Håller allt vad jag orkar!! Tvingar på "flickorna" plus Elvira bus ha tassarna redo.. Känner lite hoppi luften.. Kramar söte vän!
    Annelie

    SvaraRadera