Powered By Blogger

fredag 24 maj 2013

Gårdagens stass i hopp om att få ögonlocken att falla

Tvärslocka i relativt tidig kvällstimme för att sedan vakna efter ett par timmar, vara vrålpigg och inte kunna somna om igen förrän det näst intill är läge att stiga upp ur bädden. De är min nya grej. Dåliga grej för den främjar ju inte direkt någon vidare pigghet under dagtid. Så därför testar jag nu om datorknappande kan få mig att falla i sömn lite snabbt igen. Och eftersom jag egentligen inte har något att skriva om, inget alls faktiskt, så får det bli en gårdagens stass. Som var denna:


T-shirt – Odd Molly I miss you tee, white, bomullsjacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, jeans – Please, lila “regnjacka” – Odd Molly Synthesizer jacket, vintage berry, sjal – Odd Molly Cannes scarf, multi. 

Nix, ännu vill inte ögonlocken falla neråt. Inte ens lite grand... Får väl testa med tv istället, något riktigt dåligt program, eller kanske fårräkning… Har ni något framgångsrikt knep ni tar till när inte ni kan, men mest av allt vill somna?... Kram!

2 kommentarer:

  1. Nej, skulle behöva nåt knep jag med! Som har fått den dåliga vanan att vakna nånstans mellan 3 och 4 på morgnarna. I går stod jag och plockade ögonbrynen 3 på natten, i dag vette fan vad jag ska hitta på......
    Funderar på att lägga mig i badkaret, då slocknar jag på en gång:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Vaknar också till och från om natten, och tankarna börjar snurra. Ibland på sånt man absolut INTE ska tänka på. Då kastar jag mig efter mobilen och sätter på radion på lite lägre volym då... och oftast slocknar jag direkt =) Kramis!

    SvaraRadera