Powered By Blogger

måndag 27 maj 2013

Så man kan i princip säga att de är tagna i min trädgård

Just nu kan jag bara skratta åt skiten. Och vänta på att taket ska trilla ner i skallen på mig… för det är som om allt, exakt precis ALLT, från största stort till mikrominimalt har bestämt sig för att tokjävlas med mig just nu. Ett litet exempel är dagens vovvenad med Ajax. Som skulle bli en långtur i vädret som varit sol med enbart småstråk av moln hela dagen. 

Tills vi hunnit max 12 minuter från hemmet. Då faller dagens första regndroppar, som snabbt blir finstrilande, så där jobbigt så man blir genomblöt utan att tänka på det förrän efter ett tag. Ajax började dock protestera direkt och drog irriterat i riktning mot hemmet. Hon hatar regn, blir skitsur, vägrar röra sig om stegen inte styr just mot boningen. Så jag hade inte mycket annat att göra än att följa efter henne. Hann in genom dörren, torka av henne och lite mig själv, och vips så var regnet överstökat... Joråsåatt, det går bra för mig nu… ;o) 

Vilket jag trots allt försökte förtränga under utevistelsen genom att ge mig hän åt lite okynnesfotografering, inspirerad av alla superduperfina bilder på blommor, trädgårdar, utemiljö som figurerar hos bland annat Flipfloppan och Lingonberrie… och eftersom platsen där de här är tagna ligger väldigt nära mitt hem så kan man ju i princip säga att de är tagna i min trädgård… ;o) Kram för idag!

7 kommentarer:

  1. Såklart. Hela stan är ju din trädgård tycker jag. :)
    kram!!

    SvaraRadera
  2. Fina bilder från din trädgård! Och så undrar jag ju hur det är med minsta vovvsingen? Kram

    SvaraRadera
  3. Jag såg bilderna på Instagram och gillar dem skitmycket! Bra mycket större trädgård än Mariatorget tror jag :))
    Kram

    SvaraRadera
  4. Wow - sikke nogle lækre billeder!
    Kram :)

    SvaraRadera
  5. Ibland är det ju så...precis allt går emot en, av ngn lustig anledning.
    Åååh så vackra bilder från 'din trädgård'!! Måste vara ljuvligt traska runt där med vovvsingarna! Klart vi fortsätter hålla allt vi förmår.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  6. Det är härligt att det finns trädgårdar som kan vara oas för alla som bor i lägenhet. Här har vi ju Tivoliparken som vore svårt att vara utan.

    SvaraRadera
  7. Tack för era kommentarer! Det som är lite tråkigt med "min trädgård" är u att det dräller av andra folk i den, inte direkt ensamläge, tyvärr... ;o) Kram!

    SvaraRadera