Powered By Blogger

fredag 17 maj 2013

Ett ytterst motvilligt check

Studiebesök check. Jag blev inte lynchad av mina besökare i alla fall, så det gick nog bra, eller så var de bara snälla... för att jag är klassens megabitch kanske ;-) 
Ett check kvar innan det är dags att hålla helg, att säga tack och hej till praktikplatsen. Ett ytterst motvilligt check... Klurar lite på att kedja fast mig, vägra lämna, propsa på att jag faktiskt jobbar här, ingår i inventarierna...
Fast hålla helg är ju rätt schysst det också... med annanstadsbesök för lite findejtande imorgon, så jag tar det före fastkedjning, eller i alla fall först... :-) Peace out & trevlig fredag på er!


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Ja kedja fast dig kan du ju göra på måndag ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt vad jag också tänkte... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag tränar där och hade verkligen hoppats att du skulle få stanna! Det är mycket trevligare att komma in när du står där än unga tjejer som inte vet något eller pensionärerna som vet ännu mindre och inte är så trevliga heller. Du är glad, jättetrevlig och kunnig och det tycker mina vänner också som tränar där. Synd och skam att släppa dig och låta andra stanna!!! Lycka till och vi kommer att sakna dig! A med vänner!

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack, kul att höra! Precis så jag vill uppfattas :o) Och säger som mina vänner här under, berätta gärna det för chefen också... :o)

      Radera
  3. A med vänner: tala om det för dem som bestämmer!!!!! Och Josanne: du passar bra där.
    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Kan ju inte annat än hålla med Rosen:) Kram!

    SvaraRadera