Powered By Blogger

söndag 26 maj 2013

Dagens – som inte riktigt vet längre

Det kändes ganska fult. Men nu när jag ser bilderna så vet jag inte riktigt längre… om det funkar att ha ett färgat plagg som lyser genom ett vitt… Vad tycker ni?


Blus – Hunkydory Ojust blouse, pure white, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, pink, jeans – Please. 

Mer än så blir det inte härifrån för idag. Fjuttigt, ytligt, mest bara ett onödigt inlägg egentligen… Det får väl helt enkelt bli så ibland, när orden liksom har fastnat i skallen, bakom horder av för mycket jobbigheter... Peace out för denna veckan!

10 kommentarer:

  1. tycker faktiskt det var FINT!

    SvaraRadera
  2. Har nog varit lite anti mot färgat under vitt för att vara helt ärlig. Men den vita spetskanten i linnet gör att det ser riktigt snyggt ut på dig.

    Ses på tisdag kompis =) Kram!

    SvaraRadera
  3. Inte fult utan faktiskt rätt snyggt:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det är snyggt!
    Kati

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det var ok. Det enda jag inte klarar är när man har ljust nedtill och mörkt upptill eller ljusa skor till mörka kläder. Fixar inte mitt jämnviktsbehov... =)

    SvaraRadera
  6. Eftersom linnet har vita kanten funkar det! Kanonfint det svarta virkade linnet du provade på GT! Hoppas du kunde köpa det..
    Trippen till Helsingör var ju lyckad, grattis till biljetterna ni lyckades köpa!
    Här var mest varit ute o pulat i trädgården. Tror vi fått ner allt nu, så även blomster. Nu får maken inte gräva mer land, haha.. Får ju inte bli övermäktigt heller. Fast det är ju kul när man kan hämta sina egna grönsaker, potatis mm,, plus alla bär o frukt som också kommer. Fast vi glömde morötter tror jag.. Det är vad vi gjort iallafall, så avslutade åka upp till Slottshöjden o åt middag igår.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  7. För min del funkar det bra ;-) kram snygging!

    SvaraRadera
  8. Tack för era åsikter, de uppskattas alltid ska ni veta! Och jag står fortfarande och velar men tror det lutar åt inte jag... men jag kan ju ändra mig, vi får väl se om detta grepp dyker upp som stassbild här igen... :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Kanon! Dessutom jag anser att man ska våga o det gör du - ALLTID! Att kanske 50 % av befolkning tycker inte om det - strunt samma :))
    Kram!
    Magdalena

    SvaraRadera