Powered By Blogger

lördag 11 maj 2013

Dagens – som gjort sitt livs bästa bulvanuppdrag

Jag såg den i en av köp- och säljgrupperna på Facebook. T-shirten som jag visste en tjej här i min by letar efter. Hon är inte med i den gruppen så jag bulvanade tröjan åt henne. Den anlände och jag fick mer än lite drag av villha. Blev en smula kär i den helt enkelt och bestämde mig för att börja leta efter en åt mig själv också. Fast jag hann aldrig så långt. För det visade sig att den nyblivna tröjinnehaverskan genast hon fick på den tyckte att den satt för tajt i ärmarna och över bysten. Så jag fick den. Fick! Bara så där, liksom… Snacka om mitt livs bästa bulvanuppdrag… :o) Som är t-shirten som fick joina min stass of today:


T-shirt – Odd Molly I miss you tee, white, vitt linne med spetskant runt halsringningen – Gina Tricot, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, ljuslila jeans – Please, lavanda, döskallehalsbband – Rock by Sweden, bälte – Cowboybelts, sneakeraktiga skor – by Koah, Shazia, roma white. 

Och nu kan jag inte låta bli att undra om tishan möjligen finns i fler färger. Tror bestämt att jag måste googla det, på direkten helst… Så tjing från mig för nu!

4 kommentarer:

  1. Fin och den har jag helt missat.
    Här blir det bio - Tom Cruise tror jag (sambon bokade)

    SvaraRadera
  2. Tishan har jag varit sugen på ett bra tag men osäker på hur den är i storlek så därför har jag inte vågat klicka. Så vad säger du? Vet att du för det mesta är en 1:a, vilken storlek är det i den här, för då vet jag bättre vad jag ska ha.
    Var rädd om dig därute (som du brukar säga) :-)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  3. Lyckan är gjort och du har en riktigt fin tisha. Så pass att jag som oftast tvekar inför vitt vill ha en. Ha en fin kväll! Tänker på dig. Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken flax - grattis :)
    Kram

    SvaraRadera