Powered By Blogger

onsdag 22 maj 2013

Dagens - en stoppad korv som pluggat in felaktigheter

Lärarinna Ärkehaggan fick inte igång bokningsprogrammet igen, och skyllde på tillverkarna av det, trots att det tydligt framgick att hon inte fattade ett smack. Så istället fick vi den härliga hittepåuppgiften att plugga in engelska glosor för att kunna ha prov på dem på fredag, vår sista dag… varav en hel del var totalfel! Vi har en dam i klassen som bott i USA i över 20 år så därav att felen uppdagades… Och eftersom lärarna visste att det huserade en massa fel är det ju klockrent att vi pluggar in dessa felaktigheter. Joråsåatt… är det inte dagis så är det galencirkus i den härliga undervisningsinstitutonen... Och ibland ganska mycket av både och… 

En smula galet också av mig att pressa in jacka under jacka idag. Men det gick, visserligen med en känsla av stoppad korv i makrillburk men i alla fall, det gick:


Glesvirkad spetströja – Indiska, linne under – Odd Molly rib jersey tank, white, blå-vit-röd skinnjacka – Please, jeans – Please, halsband med indieninspirerade pryttlar i – noll koll på märke, det andra med döskalle - Zara, lila regnjacka – Odd Molly Synthesizer jacket, vintage berry, sjal – Odd Molly Cannes scarf, multi, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, pjux – by Koah, Shazia, roma white. 

Ja det blev en hel novell av alla ingredienser jag burit på mig denna dag. Och som jag nu ska ta på ännu en regndränkt utetur, en vovvenad… See you! Kram!

9 kommentarer:

  1. Den skolan verkar ju inte klok! Men känner alltförväl igen, får jag lov att fråga om det börjar på L och slutar på ernia?
    Linn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes, det är en helt korrekt stavning på stället... :o) Kram!

      Radera
  2. Hur tänker de göra med den som inte klarar provet?
    Får du inte gå hem i så fall? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... tror de låser in oss i lärarrummet om vi misslyckas så vi tvingas lyssna på deras tjatter till öronen trillar av, vilket i och för sig lär gå rätt snabbt... ;o) Kram!

      Radera
  3. Sjukt att AF lägger ner pengar på nåt dylikt! Att man inte vill ha valuta för sin kosing i såna fall! Men det är klart, det friserar väl till arbetslöshetssiffrorna om man får ut folk på sånt där.....Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har i alla fall velat ha valuta för min spenderade tid... tyvärr en reklamation som inte finns att göra... Kram!

      Radera
  4. Vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag läser om din skola med 'lärarinna'.. Vilket århundrade kommer hon ifrån?! Förstår dig helt o fullt du både är less o blir deppig av vistas på ett sådant ställe. Hur tänkte dom egentligen det här ned faserna..?! Rena skämtet ju! Snart fredag, tja så ditt 'prov' då men sen är det slut där åtminstone!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har fattat precis rätt... :o) för vi har både skrattat och gråtit oss igenom varenda dag där det senaste halvåret. Velat så mycket men fått så lite... tycker mest synd om "skattebetalarna" som bekostar skiten, och så klart lite mig själv och mina vänner som ville ha en bra utbildning i ryggen... :o) Kram!

      Radera
  5. Iiiih!! Fine lilla jakken!!!
    klem:)

    SvaraRadera