Powered By Blogger

söndag 19 maj 2013

Första stopp i storstaden handlade om lunch. På italienska Ciao på Friisgatan.


Och här kan det nog vara på sin plats att varna för att det kommer ett gäng liknande bilder på raken. Skyller den kreativitetlösheten på grav hunger:


Den där pizzan, med tonfisk och kapris, var jag i valet och kvalet att slå till på men pekade istället på pastan i sista sekund. Den jag totalmissade att ta en bild på. Ett generalfel, jag vet men skyller återigen på grav hunger. Fast med den stillad kom jag även till medvetande på okynnesfotofronten igen när vi steppade in på Folk:


Färger, pryttlar, kläder och en tokmassa mönster att bli alldeles lyckosnurrig av. 


Någon gav upp lite efter ett tag. Själv var jag också på väg ditåt för det blev bara en ynka Molly testad där, dock en jag haft på min provönskelista ett bra tag:


Jackette jacket, washed indigo. Nix, inte för mig. En del faktiskt för att den saknar alla tillstymmelser till brodyrutsmyckning. Trist, tycker jag.


Och inte för att Hookbaiten kanske är så mycket roligare egentligen men jag blev ändå allt en smula villhaig av denna färgen, har ju faktiskt BARA en grå redan :o) 


Dock blev det inget shopsat för min del, denna snygging fick däremot följa med någon annan hem, någon som letat efter den.


Försök till minigruppbild, som väl en smula spårade ur på olika sätt...


... innan dags för adjö. Helt sjukt vad tiden rusade. Jag, Maria, Helen och Sanna var dock inte helt och hållet inställda på avsked redan där så vi förlängde dejtandet med en megasupertrevlig fikastund på Gateau vid Triangeln.


Men inte ens en sådan kan ju vara för evig så därför blir det även avslut på denna rapport nu. Med en bild på en av de übercoolaste graffittimålningar jag skådat...


... en målning som skapades på parkeringshuset Anna under tiden "vår" bil stod parkerad där och vi valsade med annat. Bara en sådan sak liksom... Peace out!

8 kommentarer:

  1. Tack för många fina bilder...kul att se vad ni haft för er under dagen.
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag har ju lite svårt att begränsa mig när det gäller att kasta ut bilder här... :o) Kram!

      Radera
  2. Aaa vad fin den blev - målningen då.
    Inser att jag visst brukar däcka i en stol sådär på andra halvan av shoppingturerna... =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja du är inte ensam, jag brukar också tappa all sug och ork i halvlek sådär, det är ju jobbigt att shoppa, och att vara tant, kombatant... :o) Kram!

      Radera
  3. Så fina bilder! blir lite avis på er ;-)
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får väl hojta ner nästa gång... och ta med dig vår coola roomie... :o) Hade varit najs. Kram!

      Radera
  4. Ahhhhh suger på karamellen och låter allt sjunka in, vilka otroligt fina bilder som sammanfattar vår dag, vilka tjejer, vilken dag helt enkelt underbart, avgudar dig det vet du ju <3 <3 <3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och SÅÅÅÅ superkul att träffa dig igen! Hoppas på att det inte dröjer lika länge till nästa gång! Kram!

      Radera