Powered By Blogger

lördag 18 maj 2013

Jag som absolut inte skulle titta

Jag tycker på riktigt att de flesta låtarna är skrämmande dåliga. Och kläderna sen, de jag inte kan låta bli att glo på, ingående och riktigt nördigt kritiskt. Illatyckande. Ändå har jag snöat in totalt. På Melodifestivalen… jag som absolut inte skulle titta. Men min kombatant gjorde mig nyfiken på en sak och då var det kört… :o) Och om jag nu då ändå iakttar (skiten) är det ju lika bra att bete sig lite engagerat, ta på någonslags allvar, hålla på någon. Kan inte riktigt bestämma mig, så både Danmark och Norge står på min topplista. Vem håller ni på? Ja insnöad på det ena betyder mindre uppmärksamhet på det andra, vilket i detta fall betyder senare ankomst av dagens träffrapport. Senare som imorgon… Så peace out för idag!

UPPDATERING: Fast känner ni att ni absolut inte kan vänta till kommande dygn på en träffredogörelse så finns en ypperlig sådan att skåda hos Flippis, bara att klicka HÄR, i så fall. En skildring där jag även har stulit bilden nedan från. Tjing!


6 kommentarer:

  1. Då håller vi på samma! Spännande nu.
    Linn

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas självklart på Norge, men Danmarks låt är helt ok den med:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Norge var bäst! Sen var det mest mycket pinsamheter....Kram

    SvaraRadera
  4. Men det var Danmark der vandt :o)))))
    Kram fra OddStyle

    SvaraRadera
  5. Sorry...
    Hade hellre sett Norge som vinnare, men Danmark är OK.
    Blir ju inte så långt att flytta pinalerna. =)

    SvaraRadera
  6. Ja där höll man på rätt i alla fall... :o) Hade supersvårt att bestämma mig för Danmark eller Norge så min dom får bli att de var lika bra :o) Kram på er!

    SvaraRadera