Powered By Blogger

lördag 11 maj 2013

En sort jag har lite koll på & några våldsamt skumma

Som ni kanske redan har förstått så är jag ingen blommig människa. Vare sig vad gäller klädstil eller the real stuff. Jag tycker blommor är superfint men 1 jag har ingen trädgård och 2 jag kan inte ha dem hemma eftersom de blir förvandlade till kattsallad på direkten. Så därför har jag aldrig brytt mig om att insupa någonslags kunskap i ämnet. Men en sort har jag lite koll på. De jag tycker är snyggast av alla. Körsbärsblommor. Och efter att ha insupit sådana i ett gäng bloggar på sistone kom jag i morse på att de även finns i parken utanför dörren. Så då släpade jag med mig hundarna ut dit, för att spana. I sista sekund visade det sig.


Och när jag då ändå hade blomster i blickfokus så upptäckte jag plötsligt att det finns fler träd med färgglada pryttlar på. Några våldsamt skumma, enligt mig…


Och eftersom jag blev galet nyfiken på vad det kan tänkas vara så kastar jag ut frågan till er, någon som vet?... Dags att ta tag i lördagen. Som är tänkt att innehålla städning, plåga tvättmaskinen, en fika på stan med vän. See you! Kram!

4 kommentarer:

  1. Magnolior måste det ju vara! Skitfina! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, magnolian prickar till och med jag in. Vad avis jag blir på er som har körsbärsblom! Finns kanske här med, men var har jag inte en susning om.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Den sista är en praktmagnolia; apdyr att köpa därför står det ingen här. =)
    Den andra vet jag inte men känner igen den.
    Ja det blev sista sekunden för en massa saker plötsligt i växtligheten.

    SvaraRadera
  4. Ja, Magnolior av olika sort, översta ser ut som Stjärnmagnolia. Härliga bilder, det är fint även när marken täcks av bladen tycker jag, KLem

    SvaraRadera