Powered By Blogger

söndag 22 september 2013

Aktuell status & att tacka hunden för energin och peppet


Hur dåligt jag än mår och hur stressad jag än är så måste jag knata ut med vovve. Idag befinner jag mig i ett läge av både och. Tillika är det regnigt och ruggigt ute. Men istället för att stanna i parken på slapprunda så fick jag ett ryck att vi skulle vara ute och knalla i nästan 1,5 timme. Det var så länge det blev i alla fall. Dåligmående och stress finns kvar i kroppen men nu känns de ingredienserna lite enklare att stå ut med. För den där droppen som mycket väl kunde ha runnit över och gjort att jag skippade det sista på pluggerierna, det som jag trots allt bestämde mig för att ta på mig extra i förmiddags och alltså är någonslags överkurs. 

Men uteluft gav lite ny energi, en smula färsk peppning, så nu kör jag resten av dygnet och lite därtill istället. För fler betyg – enklare att få jobb, det är i alla fall min teori… kan vara så att det bara är en hoppfull dåres drömmar men det lär ju visa sig i så fall... Oavsett så är det najs att ha en vovve som tvingar ut en. Tjing!

2 kommentarer:

  1. Ös på! Snart färdigt:) Kram

    SvaraRadera
  2. Frisk luft genom promenad är oslagbart. Klart du fixar även slutsträckan! Sedan kan du stolt o nöjd söka jobb inom det området. Borde inte vara alltför svårt.
    Ha en bra måndag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera