Powered By Blogger

fredag 6 september 2013

Trion som får stå för min fredagskväll

Jag kunde inte bestämma mig, ville gärna gå på båda, så när jag upptäckte att det var en klockren timme mellan de skulle dra igång så slog jag till på en dubbel. 


Två skilda pass, två skilda gym, fast på samma gata, till och med så det nästan bara är ett tjejkast emellan dem. Fast det kändes knäppt, lite skadat, att ranta från gym till gym en solvarm fredagskväll. Liksom. Men nu ville jag alltså det. Fast så mycket sundhet på en och samma gång kräver lite balans. Så därför kompenserades det i stortilad helghållaranda när jag återanlände till boningen.


Nu var dock min tanke att återgå till duktighet. Till pluggerier. Men! Den där så nödvändiga koncentrationen till det vill inte infinna sig. Mitt fokus ligger istället på att spåna inredning. Färger främst. Ska jag ha svart, vitt, grått i kök och sovrum? Fast då med en avstickarfärg på detaljer. Men vilken? Eller vilka för jag behöver ju inte ha samma i båda rummen… Och vad ska jag ha för kulör på väggarna, mellangrå, väldigt ljust grå eller kanske mer åt silverhållet? 
Känns som det kommer att dröja ännu ett bra tag, fast helst innan detta året är slut, om jag har tur… innan det blir realitet med omfixande. Men! Drömmarna, planerna, visionerna har lite svårt att fatta det. Och allt detta spånande drogs igång bara för att jag småfixade till min nyloppade fruktkorg tidigare idag.


Och säkert lite för att det är ett roligare sätt att avsluta en fredagskväll än att somna med psykologiska termer tokvirvlandes runt i skallen... Peace out för idag!

3 kommentarer:

  1. Och jag är ju lite småkär i den där tavlan du har målad av Mr Grek:) Visst ska det vara balans i livet, vin och cigg efter träning borde vara ett måste;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha... härligt jobbat kompis! Bra val av pass också. Sov gott fina. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hahaha..ja hitta balans är bra så ciggen och vinet är klockrent ;-) kul att planera inredning och färger men jävlar vad svårt det är! man vill ju ha en kappsäck att ösa ur och kunna göra allt det där som man drömmer om..:-)
    Kramar!

    SvaraRadera