Powered By Blogger

torsdag 19 september 2013

Dagens stass av egoistiska skäl & dagens fritidssyssla

Ja, jag vet att jag redan har visat den. Dagens stass. Men eftersom jag för en gång skull på väldigt länge fick ihop en uniform jag gillade väldigt mycket, trivdes klockrent i så reprisar jag den för framtida minne. Att plocka fram när jag famlar i garderoben och svär över att jag inte har ett vettigt skit att ta på mig. Ja det händer att jag bläddrar igenom dagensbilder här när jag spånar dress att kasta på mig. Någon mer som sitter inne på den beteendeformen före påklädning? 


Vit bomullsblus – Odd Molly Multi anglaise ltd blouse, white, bomberjacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, mid grey, virkad sjal – Odd Molly Cascais scarf, multi, jeans – Please färg espresso, pjux - Neosens Moravia, black, halsband – de långa med peacemärken: Uno de 50 och döskalle: Rock by Sweden. 

Och inte för att jag tror att dagens höga trivselfaktor var det som förde mig till Åhlens när jag fick en stund över mellan buss från skola och tåg hem men det var ändå där jag råkade hamna. Efter en snabbsväng på Zara där allt var oerhört skittrist… Och tro det eller ej men plötsligt råkade jag befinna mig i denna scen: 


Själva provningen håller jag dock på en stund till. Måste inleda min sista kurs innan hjärnan domnar och ögonen slocknar helt… Så to be continued… Kram!

2 kommentarer:

  1. Rackarns jävla skitsnygg dagens tycker jag! Förstår att du är nöjd:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad glad jag blir av din kommentar, Tack kompis! :o) Kram!

      Radera