Powered By Blogger

söndag 1 september 2013

Mina favoriter ur Odd Molly FW13 släpp 2 och 3

Jag har inte gjort någon gedigen analys, snarare bara snabbtittat och plockat ut det jag spontangillat. Det utan att hitta ett enda ”måste”, inte ens något klockrent vill-haplagg. Däremot en liten skörd jag är nyfiken på och gärna vill springa på irl:


Worthy jacket, multi
Worthy jacket, mid grey mel 
Favoriten. I båda färgerna. För att det ser ut som en mysig, fin, enkelkombinerad kofta att flytta in i under den där obehagligt kalla perioden som väntar. 


Worthy jumper, mid grey mel
Brainchild cardigan, mid grey mel 
Två grå som i sin enkelhet känns som potentiella trotjänare att bära i nöd och lust.


Sessions short blouse, military 
Alamo bag, almost black 
En blus som antingen är grymsnygg eller galet ful irl. Och en väska som nog mest bara är det förstnämda. Tycker jag det ser ut som i alla fall.


Shay-men emb zip blouse, chalk 
Jag är lite svag för dragkedjeöverdelar och förutom det schyssta mönstret och den snyggenkla modellen så verkar den superskön att bära på kroppen.


Morethanawoman busarong, chalk 
Vinner alltfler poäng ju mer jag tittar på den. Snygg, med en riktigt fräsch uppsyn och simpelkombinerad till det mesta, skulle jag tro.


Beatle hood, winter rose 
En finmönstrad stickad tröja med luva, att liksom bara krypa in i och inte vilja gå ur igen. Klart att den var ett supermåste att ha med här.


Uptown girl blazer, mid grey melange 
Jag drabbades av en släng kavajfrossa förra vintern och det känns som att det infallet inte har gått över än. Denna kan dock likaväl spä på intresset som att döda det.


The artist cardigan, almost black 
Uyghur cardigan, almost black
Relativt enkla, byxlinningsslutande svarta koftor kan liksom inte vara ett dåligt kort. Snarare något som man verkligen behöver. Jag behöver… 

Lite spridda skurar men jag ser ändå ett tydligt gemensamt tema bland mina val, ett som stavas vardagsvänlighet. Plagg att tokslita på, trivas i, inte behöva vara så speciellt rädd om. De allra bästa plaggen, om ni frågar mig… Peace out för nu!

4 kommentarer:

  1. Vi har många samma favoriter så jag hoppas du får chans att prova dem. Jag bor långt från irlbutik som säljer Odd Molly så gillar dina provningar. Vi har ganska lik smak även om jag har två storlekar större men dina provningar hjälper mig mycket ändå. Tack! Susanne

    SvaraRadera
  2. Jag har också fastnat för vardagsplaggen! De kläder måste ju med finnas i garderoben och jag tycker Odd Molly lyckats med mycket fint vardagsbetonat :-) Väskan, bussarongen och Beatle hood hade gärna fått flytta in hos mig!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Väskan spanade jag efter i helgen. Såg den bara i mocka och på den fanns ingen dragkedja att stänga med, bara en knapp. Och eftersom jag inbillar mig att det finns tjuvar överallt vill jag ha dragkedja! Den översta koftan är jättefin i verkligheten med! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag får nog också konstatera att vardagsanvändbart är det som råder. Festblåsornas tid är förbi.

    SvaraRadera