Powered By Blogger

lördag 21 september 2013

Min eftermiddag med kompisdejt i blågult varuhus

Dagens utflykt bar av till Ikea, där jag blev runtvallad av bästa kamrat Jeanette. Tanken var spaning i inspirationssyfte. Och det var även så det i stort sätt blev.


Med lite välbehövlig lunch på sluttampen och en Therese som dök upp och bland annat testade J´s Lotta Lotta coat, och konstaterade att hon bara måste ha en egen, så är det någon som har den i storlek 2 att sälja så please hojta… 

Främsta målen för mitt inredningsrekognoserande just denna dag var att få verklighetsbedöma en soffa, ett rullbord, lite lampor, en klädstång och att samtidigt insupa känsla för överföring till min boning. För jag står fortfarande och väger hit och dit, tvekar och spekulerar, men allra mest har jag nollkoll på hur jag egentligen vill ha det. När en annan människas saker inte längre ingår som en del av bohaget här… Svårt, kul men allra mest något jag längtar efter. 
Precis som jag just nu ser så mycket fram emot att vakna imorgon och kunna konstatera att den muskelsmärtande huvudvärksinvaderande feberförkylningen har ångrat sig, att den har flyttat ut ur mitt liv igen… Ja vad fan, drömma kan man ju alltid, jag gör det en hel del just nu… Trevlig kväll därute! Kärlek & Respekt!

3 kommentarer:

  1. Åh, jag blir inspirerad bara av att läsa och önskar då att jag kunde inreda om hela buren framförallt. Lite blir det dock, definitivt nya gardiner som jag sett just i det blågula huset. Ha en fin kväll, klemar!

    SvaraRadera
  2. Åh vad jag gillar dom där ugglekuddarna! Finns massor av fint på Ikea just nu! Man blir alldeles sjuk:) Kram

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Linda, ugglekuddarna är riktigt underbara.
    Även jag blir inredningsinspirerad nu men det är knepigt det där hur man vill ha det egentligen. Eller det vet jag väl men där är plånboken och jag inte riktigt sams.
    Lycka till med allt.
    Kramar

    SvaraRadera