Powered By Blogger

måndag 2 september 2013

Jag hakar på den braiga idén att sprida bloggkärlek

Jag fick tips om Dr Mollys initiativ att sprida bloggkärlek, ni hittar hennes inlägg om ni klickar HÄR. Det genom att lyfta fram någon man läser, tycker om och som man därmed tycker förtjänar en släng av uppmärksamhet. En otroligt superbra idé! Tänkte jag som genast kom att tänka på en blogg jag väldigt gärna vill lovebomba.


Bumsanrina. För hennes klockrena tänkvärdheter och hennes ärliga framtoning, hennes vardagligheter, bilder och träningsprat. En jag bara tokgillar att läsa. För det är samma bild jag fått av henne i verkligheten. Någon som inte gör sig till utan vågar vara sig själv. Inga jävla tillrättaläggningar för att framstå som bättre, glamorösare, populärare... Sådana människor jag gillar, och därför sådana bloggar jag gärna läser. 
Två andra som faller in under samma kategori är, förutom en del Mollybruttor såklart!, GudrunAnette och Pyttsan. Sköna tjejer som jag också har äran att möta i verkligheten då och då och därför vet att de inte heller fabulerar med realiteten… Och med det sagt kastar jag över bollen till er att fortsätta sprida bloggkärlek och samtidigt tipsa om bra bloggar som förtjänar uppmärksamhet. Ni får väldans gärna lov att använda mitt kommentarsfält här under till det om ni vill… :o) Tjing!

7 kommentarer:

  1. Mer kärlek är helt klart svaret oavsett frågan! (-:

    SvaraRadera
  2. Kul att få lite tips om bloggar utanför Mollyvärlden.

    SvaraRadera
  3. Visst är det befriande med folk som är precis likadana i verkligheten! Och inte utger sig för att vara nåt dom inte är! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan ju helt enkelt vara så att människor är olika saker för olika människor. Det du tycker att nån inte är IRL kanske de är jättemycket för någon annan.
      Det betyder inte att de inte är det bara för att de inte slösar de sidorna på dig.
      Enkel matetmatik.

      Radera
    2. En liten reflektion på Josannes inlägg här som jag har kommenterat, vare sig mer eller mindre. Har väl rätt till det? Eller?

      Radera
  4. Åh, gulle dig! Tack, tack och varmt tack för dina fina ord. Värmer så mycket må du tro. Kärlek till dig!

    SvaraRadera
  5. Tack fina! För att du är du helt enkelt <3
    Host och snörvel! =)

    SvaraRadera