Powered By Blogger

fredag 13 september 2013

Ännu en liten spanartur i inredningsland

Med lite tid på min sida anlade jag ett litet snabbt spanarbesök på Indiska i Malmö igår. Och fick dokumenterat lite av det jag la ögonen på, det jag inte tackat nej till.


Jag gillar kuddar, har alltid gillat kuddar med mycket färg och mönster, men när jag stod och kikade på dessa drogs tankarna till lite diskretare doningar. Till sådana där med svartvita med djurmotiv, som typ alla har just nu. Eller kanske en med peacemärke, eller något annat mindre svulstigt... 
Fast den där turkos med färgsprakande fågel är rätt fin ändå. Turkost överhuvudtaget är en kulör jag gärna dras väldigt mycket till just nu, har jag märkt.  


Aldrig en inredningsspaning utan att dreggla över utbudet på ljuslyktsfronten. Där ju större betyder desto mer villhabegärlig för mig. Speciellt de i hängande läge... 


... fast de här stående var inte fel de heller, framförallt inte den med glaskupan till höger. Eller för den delen de glödlampsförsedda modellerna. En av varje tack!


Elefanten var riktigt maffig och supercool men den skulle inte funka i min boning. Vilket däremot ett gäng krokar skulle. Har en plan att kasta ut de stentrista hatthyllorna som huserar här nu och istället köra med lite krokar på väggarna i hallen och en klädställning dedikerad åt de mesta använda plaggen i sovrummet. problemet är bara vilka krokar, finns ju ett gäng riktigt fina att välja bland... Får fundera vidare... Men säger hej här för nu! Önskar trevlig fredag! Take care!

2 kommentarer:

  1. Trevlig fredag till dig med. Hinner du med en lunch eller fika efter jobb nästa vecka så hör gärna av dig. Kramis

    SvaraRadera
  2. Indiska har jäkligt mycket fint nu! Ska ta mig en sväng till Örebro och kolla snart. Hittade saker i Stockholm som jag ångrar att jag inte köpte. Kram!

    SvaraRadera