Powered By Blogger

måndag 23 september 2013

Jag hade hoppats slippa skriva det här inlägget…

… detta år. Verkligen hoppats! Men icke! För trots förnekelse och spelad blindhet snubblade jag över de vackra men så deprimerande tecknen på att hösten är här.


Deprimerande för jag vet vad som komma skall. Månader av mörker och kyla. Lager med kläder och ändå ständigt frysa, sura uppsyner på stan, idoga inomhusvistelser. Jag är ta mig tusan faktiskt en smula rädd för vintern. För att den förra var ett ständigt vandrande i extremt dåligmående… Men! Vem säger att det måste vara så? Jag tänker fan göra allt för att inte hamna i deppträsket i år. Fast vad nu allt innebär har jag inte riktigt lyckats klurat ut än… Så har ni tips på vägen så emottages dessa med största möjliga tacksamhet!... Kärlek & Respekt!

3 kommentarer:

  1. Skit i förra vintern! Den finns inte! Forward fast! Säger en som också hade en jobbig vinter förra året. Men blickar framåt hela tiden. Och det ser jävligt ljust ut! För oss båda! Så det så! Kram

    SvaraRadera
  2. Nu är nu , som jag brukar säga och sen säger ju vår snygge Dain "Vad mer är möjligt"? Sen klär man sig i orange så blir man glad.
    Och äter indiskt.
    Finns massor av skoj vi ska göra i vinter. =)

    SvaraRadera
  3. Själv funderar jag på att testa ljusterapi som jag såg att ett spa har.
    Kram

    SvaraRadera