Powered By Blogger

måndag 23 september 2013

Tre dagar, tre stassar men samma byxor

Eftersom de ligger och dräller i mobilen och jag kände att då kunde de ju lika gärna få flytta hit. Mina dagensbilder. Från lördag, söndag, idag. Tre stassar där jag haft den dåliga, smutsgrisaktiga smaken att knalla runt i samma brallor:




Skyller på att jag blev så glad när jag återfann dem från längst in i garderoben så jag därför hade svårt att slita mig från dem igen... Ur samma svårforcerade gömställe lyckades jag även fiska fram Hodgepodgen (eller vad den stickade svarta som åkte på idag heter).och som jag toknojjat över att jag inte hittat. Så hur trist det än är så får det bli operation förfina garderobsordningen denna veckan. Och låta en del få en chans att flytta till nya hem. Så är det något ni vet att jag har som ni är intresserade av så är det bara att hojta. Inte för att jag kommer att rensa bort hela mitt klädbestånd men man vet ju aldrig… Kram för idag! Och god natt!

2 kommentarer:

  1. Den översta dödsskalletröjan var har du köpt den?
    Jasmine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är supergammal, skulle gissa på minst 5 år sedan jag köpte den, i en lokal butik som inte ens finns längre... Kram!

      Radera