Powered By Blogger

onsdag 25 september 2013

Dagen då rastlösheten satte sig på tvären

Första dagen utan väckning på tidigt, utan mängder av uppgifter, bara ta mig friheten att göra ingenting. Vilket var precis vad jag tänkte. Men! Rastlösheten satte sig på tvären ganska omgående så ingenting blev bland annat hämtning av ex och hans vovve och tokstädning. Därpå iväg för att lyssna och lyda till militäriska skrik som till exempel ”öka tempot, jobba hårdare, kom igen nu några till, kämpa, det här är kul” (bör läsas med riktigt stora bokstäver på hög volym). 

Japp träningpass, och därefter blev det där rullbordet jag visade igår shopsat och hemburet (det som en dag snart ska bli grått). För att flytta in i mitt kök och där få övervaka ännu lite mer städning i allmänhet och golvvård i synnerhet. Vovvenad. Och sedan ett receptionspass på Friskis. Som en period var omringat av polisuppbåd a la gigantum. På grund av fotboll. Match mellan stadens lag och Malmös ljusblå gossar, vilket klassas som högrisk och därför befann sig poliser från hela Skåne och tusentals supportrar i ett hektiskt ostrukturerat mischmasch som stundtals andades obehag. Och jag tycker så galet synd om hästarna.


Och när mörkret redan lagt sig för länge sedan knatade jag hem i min icke helt reglementsriktiga stass (förutom en miniliten logga på ett ställe)och var så trött att jag nästan trodde att jag skulle falla i sömn så fort jag klev innanför dörren. Men lite kaffe och choklad och ett långt samtal i mobil med saknad vän fick fart på kropp och knopp igen. Så nu tror jag nog att jag ska städa en stund till… Lika bra att passa på medan rastlösheten står på max… Så Peace out för idag! Take care!

1 kommentar:

  1. Såg på nätet verkade riktigt obehagligt i din stad igår. Usch! <3

    SvaraRadera