Powered By Blogger

söndag 8 september 2013

Veckans träningsrapport – som har passat mig perfekt


Jag får höra att jag tränar för mycket. Det gör jag inte! Jag känner efter vad min kropp vill och orkar och kör på det. Och denna vecka blev det som synes sex pass, dessutom skilda pass som tränar lite olika saker. Samtliga sådana jag tycker är megaroliga att gå på. En kombination av saker som passar mig perfekt! 
Och det är det som är det viktigaste, att tänka efter, känna in och anpassa efter sig själv, hitta ens eget perfekta sätt. Inte lyssna på vad någon annan säger, inte apa efter vad någon annan gör. 
Och råkar det vara så att man känner behöv av att kommentera negativt över någon annans sätt att träna (eller att vara och göra i största allmänhet vad det än gäller i livet för den delen…) så är det kanske läge, till och med hög tid, att rikta fokus på att sig själv istället, lägga energin på att hitta sitt alldeles egna perfekta sätt! Och börja må fan så mycket bättre på köpet… ;o) Peace out & Take care!

3 kommentarer:

  1. KLOCKRENT! Hoppas alla som skulle behöva ta åt sig också gör det! <3

    SvaraRadera
  2. Amen igen! Jag hinner inte träna så mycket som jag skulle vilja utan får försöka få in lite i vardagen, cykla till jobbet och sånt där. Att ha fyra trappor hem och ingen hiss är rätt nyttigt med;) Så länge man själv mår bra så är det upp till en själv hur mycket man tränar....
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Förutsätter att du är vuxen och kan ta ansvar för dig själv och din kropp.
    Men visst är det lite intressant med alla dessa människor som tror sig veta vem och vad man är/inte är och anser sig ha rätt att uttrycka en åsikt i frågan.
    Ibland blir det faktiskt mest skrattretande.
    Kram på dig och på lördag ska vi icke träna =)

    SvaraRadera