Powered By Blogger

tisdag 3 september 2013

Dagens inspirationsinsup i inredningsland

Eftersom det var stört omöjligt att bara passera förbi den här skylten…


… så kom det sig som så att jag och Jeanette tog oss en liten sväng i butiken Bosson Livingroom i vår by. Och trots att jag utförde en spaning där för runt en månad sedan (det inlägget återfinns HÄR) så hittade jag en hel massa villhaigt jag inte såg då. Som till exempel en jordglob som säkert är bra att ha och...


... coola kupor i någonslags metallaktigt stuk. Tänker mig en kaktus under den. 



Och självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att dreggla över ett gäng ljuslyktor. 


Och eftersom dessa påminde om en av mina andra fetischer; fågelburar så var jag givetvis tvungen att stanna till även här:


Men jag snöade också in lite på det som jag egentligen skulle behöva allra mest...


... lampor. Något jag faktiskt lider brist på i boningen. Men det får bli en annan gång för jag lullade istället vidare med andra pryttlar i sikte. 



Fattar inte vad det är med vattenkannor men jag gillar dem. Däremot har jag väldigt svårt att förstå mig på de där grunkorna som ser ut som stora halsband: 


Och efter att ha förundrats över dem så avslutades prylspanandet för den här gången. Eller nästan för jag hann även kika på de tapetserade fågelholkarna. 


Fast nu har jag tagit upp det där inredandet igen. Dock bara i skallen med en invasion av tankar om hur jag ska fixa det hemma. För tillfället är det dilemmat vilka färger jag ska satsa på som kretsar i bollen... Inte lätt det där. Inte lätt alls... Peace out för idag!

1 kommentar:

  1. Vilken mysig butik:) En jordglob har jag också gått och sugit på ett tag men vet inte vart jag skulle ha den någonstans...
    Kram

    SvaraRadera