Powered By Blogger

måndag 23 september 2013

I fucking did it!!!


Klar, färdig och därmed sluttjatat om pluggerier här. Sista uppgiften, den 58:onde, som i sig har innehållit ett antal uppgifter, så vi pratar hur många som helst egentligen… är alldeles nyss inlämnad. 6 hårdintensiva veckor, 13 olika kurser, ett virrvarr av medicinska dilemman. Som kanske mest har framstått som en evighetslång klagan här, men förutom den ständiga kampen mot klockan så har det varit riktigt roligt. Att få igång tankeverksamheten, återuppväcka kunskap ur minnet och lära en massa nytt. 
Nu är det bara att med spänning och en smula förfasan vänta på domen, det slutgiltiga betyget. Och sedan tokjaga jobb… Imorgon väntar den så kallade slutdokumentationen på skolan i metropolen, kanske får jag betyget i handen då, kanske inte… Men! Till dess och Nu! Äntligen! ska jag gå på ett välbehövligt städpass i boningen… See you senare, om ni har tid och lust... Peace out!

8 kommentarer:

  1. Bra gjort kära kombatant!
    Självklart får du mer än väl godkänt.
    Hur skulle de kunna missa en sån stjärna i vården; vi behöver dig.

    SvaraRadera
  2. Yay! Säger jag med ett hojt någonstans på ett pendeltåg utanför Uppsala. Du är en fantastisk kvinna, och megastora kramen

    SvaraRadera
  3. Så skönt för dig! Bra jobbat!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Du är grym!! Stolt över dig!! Och grattis :-)

    SvaraRadera
  5. Mycket bra jobbat men att du var så grym visste jag redan. ;) Hoppas vi ses i morgon. Kramis

    SvaraRadera
  6. Åh vad du har slitit! Hoppas att det gick vägen!
    Kram

    SvaraRadera
  7. F-n vad du är grym! Grattis! Nu håller jag tummar och tår för att resten ska flyta på i rätt riktning, vilket jag känner på mig att det kommer göra.
    Många kramar
    Jeanette

    SvaraRadera