Powered By Blogger

söndag 1 september 2013

Veckans träningsrapport – det går ganska bra nu…

… för jag har inte bara lyckats ta mig till gymet ett antal gånger, det har även varit superkul på alla passen jag besökt. Och inte minst; jag känner mig stark. Och det är min absoluta prio 1 anledning bakom träningen just nu. Att skaffa mig styrka. Mest för att det är bra att ha, underlättar en hel massa i vardagen. Och lite lite för att en dag ska jag fixa armhävning med klapp som i Stadiumreklamen... Ska :o) 


Jag har fortfarande träningskort på två ställen som den uppmärksamme kanske har noterat. Ett litet tag till, för ekonomin har krävt att jag håller mig på ett gym. Tyvärr. Så då kommer det att bli så om en månad. Men värre kunde man ha det… jag har ju kvar ett kort. Och! Ska man se det ännu lite mer positivt så kommer det att bli bra mycket lättare att plita ihop träningsschema sedan. För just nu sitter jag här och bollar hit och dit, tänker så det knakar, våndas… över nästa veckas träningsplanering. Och försöker få 14 pass jag gärna skulle vilja gå till att bli mindre än hälften… Stackars mig… ;o) Trevlig söndag! Och Kram på er därute!

4 kommentarer:

  1. Det är Sjukt att träna så mycket! Sluta träna istället och bli normal!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lika onormalt i så fall att anonymt nätmobba människor. Lite KBT kanske? Usch för tredje gången!

      Radera
  2. Bra jobbat med träningen. Är glad om jag hinner med tre gånger i veckan! Kram

    SvaraRadera
  3. Du är bara superduktig och att ha känslan stark är ju det bästa. Längtar dit jag med. Du kommer att ta den där armhävningen snart.
    Kramar
    <3

    SvaraRadera