Powered By Blogger

fredag 20 september 2013

Ännu en dejt med en men drömmer om att träffa andra

Det är fisken och jag idag igen. Det har varit jag och usb-fisken i några veckor nu. Helt utlämnade åt varandras sällskap. Då vi haft intensiva och riktigt riktigt långa dejter. Snudd på alla dygnets vakna timmar har vi tillbringat i varandras sällskap.


Men nu närmar det sig slutet, vi är inne på sista kursen, försöker kämpa oss igenom smärtbehandlingar, livshotande sjukdomar, samtal med döende och deras anhöriga, etiska frågeställningar och inte minst, det svåraste, jobbigaste, galet tidsödande i att tota ihop gigantiskt informativa patientfall. I plural dessutom. Vi lider lite och suckar högt, letar desperat efter ork, inspiration, förmågan att tänka. Tar mängder av såväl kaffe som tjocka ostmackor till hjälp. 
Fantiserar i smyg om att få insupa uteluft, städa, tvätta, det är ju ett helvete att hitta rena strumpor just nu… Men allra mest drömmer jag om att få dejta andra. Träffa vänner! Och vetskapen att jag har sådana inbokade, tre skilda träffar till och med, med fyra olika darlingar inom de kommande sex dagarna, det hjälper mig att så ut med fisken lite bättre… Trots allt… Peace out! Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Kör hårt nu du och firren! Du är ju på upploppet!!! Kram❤

    SvaraRadera
  2. Spännande! Även om det känns sjukt jobbigt just nu så är det ju snart över! Du klarar det hur galant som helst! Efter det så lär du ha jobb som i en liten ask.. Roligt med kommande dejter att se fram emot.
    Ha en fin fredag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Japp snart ses vi och då ska det firas. ;) Kramis

    SvaraRadera
  4. Du är grymt duktig! Önskar dig en riktigt fin helg! Kram

    SvaraRadera
  5. Vad är det du läser? Grymt kämpat, ha en trevlig helg!

    SvaraRadera