Powered By Blogger

söndag 16 maj 2010

Dagens & Manolo – here I come….

I dag har jag dejtat golvmopp, kastruller och bestick i sällskap av diskmedel, tvättmaskin och torkställningen, parken med hundar i släptåg, dator och en favoritfilm.
Stundtals iklädd mysbyxor och sunkig t-shirt, stundtals lite mer the Molly-way även om den stassen också mer gått i klädslapperiets tecken:


Hearted tunic almost black
A-one silk camisole long print
Underklänning från HM
Jeans från Vero Moda

Mollysar i all ära men det finns ett märke som har förföljt mig betydligt längre. Eller om det är så att det är jag som spanat och suktat, spanat och suktat… ja ni fattar.
Manolo Blahnik.
Har aldrig sett ett par i verkligheten men som bindgalet Sex and the City-fan har man ju ändå skaffat sig en viss koll.
Favoritfilmen jag sett i dag är just Sex and the City. Och nu har jag rotat fram att det finns en Blahnikbutik i London. Som jag vill dit!


Jag har en pinsam fetisch för högklackade skor. Pinsam eftersom jag inte kan gå i dem (längre), så de bara står och är snygga i min garderob.
Nu är det väldans länge sedan jag köpte ett par nya. De sista var ett par äkta (sjukt coola med 11 cm hög klack) Dolce Gabbana och efter det insåg jag liksom vad jag höll på med.
Att kasta ut snormycket pengar för något som aldrig används kändes galet i sig, att äga något så fantastiskt som man inte kan använda är ännu galnare.

Så några Manolos lär det inte bli. Inte förrän jag tagit examen i den där 20 poängskursen i konsten att gå i klackar. Men tänk ändå att bara få se, känna, kanske prova… Me want som fan!

Vi ses imorgon! Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag har provat både Manolo's och Jimmy Choo's i Marc Jacobs, London. Fina, fina, fina... men för mig, som bor i landsbygden, är tillfällen att använda så fina skor mer än sällsynta. Du kan tro, att bara jag med mina mollysar på mig, vrider tillräckligt huvud, när jag går till mina ärender här... Liten stad, och människor som känner alla...Det är "kul" ibland.

    Jag ville ha Loboutins....

    SvaraRadera
  2. Själv är jag torsk på Louboutins! Liiite för dyra dock. Har en gång varit på hårvisning på hotell Rival i Stockholm och tittat mer på fötterna på konferencieren än på frisyrerna dom visade. Hon hade ett par sjukligt snygga Loubotins på sig. Fullt normalt;) Kram stumpan!

    SvaraRadera
  3. Hejåhå - instämmer i ditt blogginlägg till 100% alltså på varenda punkt.

    Kram
    /Carina
    P.s
    Du får gärna tipsa mig när du hittat 10 poängskursen, har letat efter den länge :)

    SvaraRadera
  4. Louboutins - var det inte de som hade ett par sandalaktiga saker med remmar täckta i feta nitar? Snacka om drömskor!

    Tarleena: till och mer här, i en stad med typ 125 000 invånare så snackas det och tittas på sina håll så jag kan ju tänka mig... Du lär lätt vara snyggast i din lilla stad! Kram!

    Linda: haha... så där har jag också gjort. Är så sjukt avis på de som kan knalla runt 10 cm längre än vad de egentligen är utan att bry sig. Orättvist! Kram!

    Carina: kanon - jag gillar att slippa vara ensam i min värld av knäpphet ;o)
    Absolut tipsar jag när jag hittar kursen, vi kan ju stappla oss igenom den tillsammans till och med! Kram!

    SvaraRadera