Powered By Blogger

söndag 16 maj 2010

Funderingar & dåligt inflytande

Det är slowmotiontempo som gäller här just nu. Jag skyller på att de slappa djuren har dåligt inflytande på mig. :o)


För stället för att jobba och städa som samvetet tjatar på mig att göra så sitter jag här och spekulerar lite om allt och egentligen inget.
När det gäller mitt färgvelande om wigwam så tror jag att Sanni och Helena satte ett klockrent finger på det.
Nämligen att den vita är snyggare medan de andra färgerna är mer användbara.
Fast jag velar ändå vidare. Men det lutar i en riktning. Just nu.
Lägger ner mitt ältande om det och återkommer i ämnet när en av dem har flyttat in istället.
Om inte båda är slutsålda när jag väl bestämmer mig för att slå till… Jaja…


Sedan kan jag inte låta bli att undra hur folk tänker på Tradera. För jag kan bara inte få in i mitt huvud varför det finns de, och det är inget ovanligt dessutom, som sitter och budkrigar när det är en hel massa dagar kvar innan en auktion går ut.
Hur korkad får man bli liksom. Det trissar ju bara upp priser till idiotnivåer.
Bra för säljaren visserligen, men är det någon som begriper sig på det där så får ni gärna förklara för en som inte fattar.


Hörde av en tjej att hon köpt Mollysar snorbilligt, om det nu var rea eller vad det var, på Heathrow flygplats i London.
Låter ju lite för bra för att vara sant men eftersom jag ändå kommer att befinna mig där om två veckor så måste det ju kollas upp.
Hon kom inte ihåg vad butiken hette så nu undrar jag om någon annan vet?...

Ja det var väl allt, och egentligen inget, för mig för den här gången. Ses senare! Kram!

13 kommentarer:

  1. Söööööööta missar, som vanligt gör det inte mer än de måste. Här har jag plockat första fästingen i förrgår men det var ju väntat.

    Råkade bara hamna här fast jag egentligen skulle gå upp på övervåningen och måla tak, men ibland bara drar man på saker och ting. *hihi*

    Gå in på emmathildas sida, du vet den där gulliga tjejen i Finland. Hon har några bilder där hon provar den rosa wigwammen och hon passar jättebra i det. Ni har lite samma färger så jag tror den skulle bli kanon på dig.

    Ha det mysigt nu i dag!

    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Haha! som ny och novis på Tradera är det precis vad jag gjorde med en tunika som skulle ha trivts så bra hemma hos mig, sen insåg jag ju självklart att hur stolligt får man lov att bete sig egentligen. Och den fagra Mollyn försvann ur min åsyn! jag hoppas verkligen att den får det bra.
    Och detta är från en som hängt och handlat på auktioner sen krypstadiet.

    Med varma hälsningar från Eva Solid

    SvaraRadera
  3. Maria: haha… som jag känner igen det där råkade bara hamna. Händer mig hela tiden när jag egentligen ska göra något helt annat. Som nu när jag tänkte försöka jobba lite… dra sig är bara förnamnet när det gäller jobb… ;o)
    Den rosa wigwamen är kanonfin, den fanns faktiskt också i lokala Mollybutiken igår. Mycket finare färg än jag trodde. Men eftersom jag har voilen i rosa så går den färgen bort. Men tack för tipset annars!
    Kramkram!!!

    Eva: snacka om hur dum jag känner mig nu som kallade ”dig” korkad… Jag inte dig personligen men ändå… sorry… fast jag tycker ändå att du står utanför korkad eftersom du är novis. OCH har fattat. Det är hur många som helst som har en massa omdömen som håller på och bjuder över som idioter dagar innan auktionen går ut. Måste erkänna att jag är sjukt irriterad över det just nu efetrsom det är ett drömplagg som jag har på bevakning som folk håller på så med just nu. Så egentligen är det egotrippat som tusan för snart går det långt över min budget… :o(
    Jaja.. hoppas du har en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej igen!

    Du behöver inte känna dig det minsta dum, det var jag som fick mig ett gott skratt och hoppas nu att drömplagget landar hos dig.

    Varma hälsningar från Eva Solid som nu ska ha en date med golvmoppen.

    SvaraRadera
  5. Jag har inte heller fattat det där med att folk ska trissa upp priserna redan när plagget läggs ut. De slutar ju skyhögt. Bättre att vänta och ninja lite.

    Jag var på Heathrow förrförra helgen men missade om det fanns Mollysar. Var inte många roliga butiker på den terminalen i alla fall.

    Hoppas du har bättre lycka.

    kram

    SvaraRadera
  6. Vilka fina bilder på kissarna, jag tycker det såg välgigt vilsamt ut :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  7. Eva: vad bra! pust... tack!
    Hoppas du hittar den där tunikan igen!
    Jag tänkte också dejta min golvmopp nu. Disken har precis fått sin beskärda del av uppmärksamhet så nu är det den som kallar. Alltid är det något :o)

    SvaraRadera
  8. Septemberflikka: absolut rätt! Fattar inte... jag har ett drömplagg på bevak och det går ut om 5 dagar. Och redan har det trissats upp med 1000:- från utropspriset. Så korkat så det finns inte!
    Tyckte det lät lite sjukt med billiga Mollysar på flygplats men man vet ju aldrig. Om du har något annat Londontips för du gärna hojta! Kram!!!

    Ingrid: ja det är inte många knop på de katterna. :o) Välkommen hem! Kram!

    SvaraRadera
  9. Underbart söta dina missar! Kom ihåg nu att du var gullig och frågade om min Milou häromdagen...och jag har jobbat så mycket och stimmat runt så jag kom knappt ihåg om jag svarade! Fy på mig och kan bara skylla på stress;) Tack för omtanken;) och det verkar gå bra. Dock har inte lilla damen varit ute än som hon älskar och jag är livrädd för att hon ska få för sig att springa iväg.

    Ha så kul med moppen! Ska jag med ha;)

    Kramisar
    Adela

    SvaraRadera
  10. Vilka sötnosar! Vilken gullig svart näsa:) Det där med Tradera har jag funderat lite över också! Det förstör ju halva nöjet för sjutton! Kram på dig

    SvaraRadera
  11. Adela: Stress och inte hinna svara/ komma ihåg om man svarat är något som jag själv är expert på! Så tyvärr vet jag hur det är...
    Skönt att det verkar gå bra! Och hoppas verkligen inte att hon springer bort. Håller tummarna att allt funkar även där! Kram!

    Linda: Kul att du nämner just den svarta nosen, det var den som gjorde att jag föll för fröken enöga. Kollar mailen. Hörs igen. Kram!

    SvaraRadera
  12. Enda gången jag bjuder tidigt på en auktion är när jag vet redan från början att jag inte kan vara med vid slutet på auktionen. Eller tidigt och tidigt jag försöker lägga mitt bud så sent som möjligt men visst är det bäst när man kan vara med i slutsekunderna.

    SvaraRadera